2013-09-17 13:24:47
Φωτογραφία για ΧΡΙΖΕΙ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΙ ΚΑΙ... ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟ «10» Ο ΖΕΣΟΥΣ
Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το φαβορί του 3ου προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ κατά την άποψη του προπονητή της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς, που αντιμετωπίζει σήμερα στο «Ντα Λουζ» την Αντερλεχτ.

«Η Παρί είναι το φαβορί, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες θα παλέψουμε για τη δεύτερη θέση. Με βάση την εμπειρία, πιστεύω ότι η ομάδα που θα συγκεντρώσει δέκα βαθμούς θα προκριθεί στην επόμενη φάση», εκτιμά ο τεχνικός των «Αετών», οι οποίοι θα υποδεχτούν τον Ολυμπιακό στην 3η αγωνιστική του ομίλου (23 Οκτωβρίου).

Οσον αφορά το σημερινό ματς με την πρωταθλήτρια Βελγίου, ο Ζεσούς τονίζει: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τον πρώτο αγώνα στην έδρα μας. Ετσι θα ξεκινήσουμε με τρεις βαθμούς και με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Η Αντερλεχτ που και στις έξι τελευταίες παρουσίες της στη φάση των ομίλων δεν έχει καταφέρει να περάσει στους «16», θα προσπαθήσει φέτος να κάνει την υπέρβαση.

Βέβαια ο πρόεδρός της, Ροζέ Φάντεν Στοκ κάθε άλλο παρά αισιόδοξος εμφανίστηκε κατά την άφιξη της ομάδας στη Λισαβόνα:

«Αισθάνομαι άβολα και αγωνιώ.

Δίνουμε το πρώτο παιχνίδι μας στην έδρα της φιναλίστριας του περασμένου Γιουρόπα Λιγκ και όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας. Εχουμε νέα ομάδα και βρισκόμαστε από την αρχή με την πλάτη στον τοίχο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ