2013-09-17 16:17:32
Φωτογραφία για ''Ζεστός'' για Εθνική Ιταλίας ο Μαντσίνι
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραδέχτηκε πως θα συζητούσε με μεγάλη ευχαρίστηση το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Ιταλίας, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος θα αποχωρήσει πιθανότατα μετά το Mundial της Βραζιλίας από τον πάγκο της Ιταλίας, είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της "σκουάντρα ατζούρα" και κατέστησε σαφές πως θα τον ενδιέφερε πολύ.

"Αν με καλούσαν θα ήταν λογικό να το συζητήσω. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να διαπραγματευτώ. Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό, η Ιταλία είναι η Ιταλία, όχι ένας σύλλογος. Το να είσαι προπονητής της Ιταλίας είναι ξεχωριστή τιμή, είναι μοναδικό. Επομένως, φυσικά και θα ήθελα να το συζητήσω".

Από εκεί και πέρα, για τα σενάρια περί Παρί Σεν Ζερμέν σε περίπτωση που δεν πάει καλά ο Λοράν Μπλαν σχολίασε: "Δεν είμαι σε διακοπές τώρα, δε θα έχω έναν χρόνο για να κάθομαι. Δεν ξέρω για τις φήμες περί Παρί. Πέρα από την Παρί η ουσία είναι η ίδια. Αν μου αρέσει το πλάνο, τότε όλα καλά. Δε θα πάω κάπου για να φέρνουμε ισοπαλίες.

Γνωρίζετε πως είναι το ποδόσφαιρο. Τη μία μέρα είσαι σπίτι σου και την επόμενη σε παίρνουν τηλέφωνο από έναν σύλλογο ή μία εθνική ομάδα και επιστρέφεις στους πάγκους".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ