2013-09-18 01:29:04
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ...
Ο Νταβίντ Φουστέρ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός για 65’ ήταν κυρίαρχος στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο από εκεί και ύστερα το παιχνίδι έγινε… εφιάλτης για την ομάδα του.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Θρύλου, ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν άτυχοι στο παιχνίδι καθώς έχασαν αρκετές ευκαιρίες ενώ είχαν και δύο δοκάρια στην αρχή της αναμέτρησης.

«Ήμασταν πάρα πολύ καλοί ως το 60-65 και πολλοί σωστοί στην τακτική μας. Μέχρι τότε, το παιχνίδι πήγαινε πολύ καλά. Μετά δυστυχώς έγινε καταστροφικό. Χάσαμε τις μονομαχίες στις στημένες φάσεις και το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Πρέπει να πούμε όμως ότι ήμασταν και άτυχοι», είπε αρχικά ο Φουστέρ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ειδικά στο ξεκίνημα όπου είχαμε δυο δοκάρια και αρκετές φάσεις για να προηγηθούμε. Είναι πολύ βαρύ το αποτέλεσμα. Πρέπει να ξεπεράσουμε την ήττα και να παλέψουμε στη συνέχεια όλα τα παιχνίδια».

Τέλος, για τον αγώνα στο Βέλγιο, κόντρα στην Άντερλεχτ, υπογράμμισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ