2013-09-18 10:57:06
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ
Εκτός από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα έχουν και οι Νέοι των «ερυθρόλευκων»! Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν το αντίστοιχο τμήμα της Παρί Σεν Ζερμέν αύριο στις 14:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα των ομίλων του UEFA Youth League!

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, μίλησε στον «Γαύρο» για την προσεχή αναμέτρηση και τόνισε ότι η ομάδα του προετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, ενώ σχολίασε πως θέλει και φέτος η ομάδα την συμπαράσταση του κόσμου, όπως είχε γίνει και πέρυσι στα εντός έδρας ματς του NextGen Series:

«Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει για την βασική μας ενδεκάδα, γιατί θέλαμε να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές μας από το ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Σίγουρα πάντως θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος, αφού οι Βουτσιώτης και Γκίνο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής
. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ξέρω τι περιμένω από τους παίκτες μου. Θα δούμε κάποια βίντεο για να δούμε και το στιλ της Παρί. Θα προετοιμαστούμε έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αν και οι Γκούτσιος, Παπασάββας είχαν κάποια μικροπροβλήματα από το ματς με την Ξάνθη. Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας οπότε θα προετοιμαστούμε καταλλήλως για αυτό το ματς».

Όσον αφορά το μήνυμα που θέλησε ο Γερμανός να στείλει στους οπαδούς του Ολυμπιακού, είναι το εξής: «Είναι σημαντική η στήριξη των φιλάθλων μας, σίγουρα όμως δεν είναι καλή η ώρα που θα γίνει ο αγώνας, στις 2 το μεσημέρι. Αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς γιατί η Παρί ζήτησε τη συγκεκριμένη ώρα για την πτήση της. Ελπίζουμε οι φίλαθλοι μας να έρθουν στον αγώνα μας την Τετάρτη στις 2 για να μας βοηθήσουν για το αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση αν έχει κάνει το απαραίτητο... σκάουτ στην Παρί, σχολίασε ο Μπερντ Στορκ: «Τους έχω δει λίγο, ξέρουμε την ομάδα και τους είκοσι παίκτες που έχουν. Ξέρουμε το στιλ που αγωνίζεται, έχουν αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές αλλά και παίκτες που βρίσκονται στην πρώτη ομάδα. Είναι μία δύσκολη και δυνατή ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ