2013-09-18 14:40:45
Φωτογραφία για Η Διοίκηση της ΔΕΗ απέστειλε εξώδικο κατά της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ
"H Διοίκηση της ΔΕΗ απέστειλε εξώδικο κατά της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, για Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε με τον τίτλο «ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ», και αφορούσε το Κοινοπρακτικό Σχήμα ΔΕΗ-DAMCO για την δημιουργία franchise καταστημάτων όπου ως γνωστό η ΔΕΗ συμμετέχει με ποσοστό 49%.

Ενοχλήθηκε η Διοίκηση γιατί η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ δεσμευόμενη από τις αποφάσεις του συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ είχε διαφορετική άποψη για τα κοινοπρακτικά σχήματα, από αυτή της Διοίκησης.

Η Διοίκηση της ΔΕΗ, αντί να απειλεί και να επιχειρεί να φιμώσει, να χειραγωγήσει και να ελέγξει το ιστορικό σωματείο την ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, θα έπρεπε να ασχοληθεί με τα σοβαρά ζητήματα της Επιχείρησης, για το οποία «περί άλλων τυρβάζει», όπως:

Το πρόσφατο black out της Σαντορίνης

Τον έλεγχο των εργολάβων

Το κλείσιμο των πρακτορείων πελατών

Την κατολίσθηση της Μεγαλόπολης και μάλιστα σε καλοκαιρινή περίοδο

Τα θανατηφόρα ατυχήματα


Τα πρόστιμα της ΡΑΕ και τον αβανταδόρικο ρόλο που παίζει υπέρ των

ιδιωτικών συμφερόντων

Με τους ανταγωνιστές της ΔΕΗ που θησαυρίζουν σε βάρος της ΔΕΗ

Με τις κλοπές των υλικών και των μετασχηματιστών

Δηλώνουμε ότι το συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρόκειται να υποκύψει σε κανένα εκφοβισμό και απειλή, γιατί η διαδρομή του έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Είμαστε αταλάντευτοι για την προστασία της ΔΕΗ και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χαριστούμε σε μία διοίκηση η οποία

συχνά-πυκνά επισκέπτεται το γραφείο του Εισαγγελέα για την λειτουργία της.

Καλούμε τον αρμόδιο υπουργό να απομακρύνει το συντομότερο την Διοίκηση αυτή, η οποία δυστυχώς δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και διασύρει την μεγαλύτερη επιχείρηση των εργαζομένων και του Ελληνικού Λαού."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποιο κόμμα να ψηφίσουμε;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποιο κόμμα να ψηφίσουμε;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ