2013-09-20 21:28:29
Φωτογραφία για Hλεία: Ανείπωτος θρήνος για τον 21χρονο που έσβησε σε τροχαίο
Στα 21 του μόλις χρόνια «έσβησε» το απόγευμα της Πέμπτης ο Ανδρέας Νικολόπουλος από τη Νέα Μανολάδα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του και ολόκληρη την περιοχή.

Ο άτυχος νέος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα με το αυτοκίνητό του, επιστρέφοντας στο σπίτι του και άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 5:30 το απόγευμα όταν ο άτυχος νέος, κινούμενος με το αυτοκίνητό του μάρκας Honda Civic στην επαρχιακή οδό Βάρδα – Νέα Μανολάδα, έχασε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τον έλεγχο του οχήματός του, λίγα μέτρα πριν από το γεφυράκι στην είσοδο της Νέας Μανολάδας.

Το αυτοκίνητο έφυγε από τον δρόμο και φέρνοντας τρεις τουλάχιστον τούμπες «προσγειώθηκε» 100 μέτρα μακρύτερα.

Το πάνω μέρος του αυτοκινήτου μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, εγκλωβίζοντας τον άτυχο νέο, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, στο εσωτερικό του.


Στο σημείο κλήθηκε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, η οποία κατάφερε να απεγκλωβίσει τον 21χρονο προκειμένου να τον παραλάβει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, καθώς και ολόκληρη σχεδόν η δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας.

Παρά τις τιτάνιες ωστόσο προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Βάρδας ο 21χρονος Ανδρέας δεν τα κατάφερε και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά ολόκληρη η περιοχή της Βουπρασίας είχε μάθει το άσχημο νέο και είχε βυθιστεί στο πένθος.

Ο Ανδρέας ήταν ένα παιδί γνωστό, καθώς εργαζόταν στις καφετέριες της περιοχής και ιδιαίτερα αγαπητό από όλους και κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει το «κακό» που χτύπησε την πόρτα της ήσυχης και εργατικής οικογένειας του 21χρονου.

Η κηδεία του άτυχου νέου έγινε σήμερα στη Νέα Μανολάδα.

Στάθης Πουλιάσης-patrisnews
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Power Security: Cydia tweak new ($0.99)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Power Security: Cydia tweak new ($0.99)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ