2013-10-25 21:52:21
Φωτογραφία για Ιόνια Νησιά / Μπέρδεψε την τράπουλα ο Σπύρου...!!!
 

Σε μια αψυχολόγητη πολιτικά κίνηση ο περιφερειάρχης, Σπύρος Σπύρου, τους βραχυκύκλωσε όλους με πρώτο και καλύτερο το κόμμα του την Νέα Δημοκρατία. 

 

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ανακοίνωσε από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian Channel ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος περιφερειάρχης με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Επιπλέον δε, ο κ. Σπύρου,  πρόσθεσε πως ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, του το κοινοποίησε στην πρόσφατη συνδιάσκεψη του κόμματος. Ταυτόχρονα, άφησε να διαρρεύσει πως θα έχει και την στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Την δημόσια δήλωση του κ. Σπύρουέπιασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα, Άντζελα Γκερέκου, κι άρχισε να διεκδικεί επίσημα τον Δήμο Κερκύρας με το επιχείρημα ότι δεν είναι δυνατόν να διεθέτει στο ίδιο νησί η Νέα Δημοκρατία, Περιφερειάρχη και Δήμαρχο.

 Κληθείς να απαντήσει επί του θέματος ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕΚερκύρας, Γ. Κοντός, διέψευσε τον κ. Σπύρου με το…, γλαφυρό…, «το κόμμα δεν ξέρει τίποτε».


Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας της Ν.Ε. Κέρκυρας Α. Αλεξάκης, υπογράμμισε ότι το όργανο σαφώς και δεν γνωρίζει για οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ του κόμματός του και της Νέας Δημοκρατίας για κάθοδο κοινού υποψηφίου στο πρόσωπο του Σπύρου Σπύρου.

Η φούρια του νυν περιφερειάρχη αιφνιδίασε και το ευρύ κοινό καθώς προσπάθησε να προκαταλάβει το χρίσμα σε περίοδο που τα κομματικά χρίσμα παίζουν αρνητική ρόλο στην πορεία του κάθε υποψηφίου.

Πάντως όπως και να έχουν τα πολιτικά δεδομένα στην πλευρά των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται το όνομα του γιατρού-αιματολόγου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, Αντώνη Γεωργόπουλου. 

Γ. Σπ. Π. 
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ