2013-10-27 08:22:33
Φωτογραφία για Δείτε φωτογραφίες του εξαφανισμένου για 22 χρόνια Μπεν από εκκλησία στη Λεμεσό
Μήνυμα από την Ιντερπόλ Ελλάδος να εξετασθούν πληροφορίες ότι ο Βρετανός Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε πριν από 22 χρόνια στην Ελλάδα όταν ήταν ενάμιση έτους πιθανώς να βρίσκεται στην Κύπρο έλαβε η αστυνομία του νησιού. Οι πληροφορίες στηρίζονται στε βίντεο που τράβηξε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου της Κω το περασμένο Πάσχα σε εκκλησία στη Λεμεσό στο οποίο εμφανίζεται ένας νεαρός που μοιάζει εκπληκτικά με το σκίτσο που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιάρντ, για τον εικοσιτετράχρονο σήμερα Μπεν.

Στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται ο νεαρός, που μοιάζει αρκετά με το σκίτσο της Σκότλαντ Γιαρντ για το πώς ενδεχομένως να μοιάζει σήμερα ο μικρός Μπεν, με τους γονείς του που εκτιμάται ότι είναι Ρομά.Ο νεαρός, όπως απεικονίζεται στο υλικό που ελήφθη στο εσωτερικό εκκλησίας το περασμένο Πάσχα στη Λεμεσό, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καταγάλανα μάτια και εκτιμάται ότι είναι ηλικίας 20 με 25 ετών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του 24h.com.cy πηγή ανέφερε στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Κω, ότι το συγκεκριμένο αγόρι διαμένει στη Λεμεσό σε χώρο που έχουν εγκατασταθεί τσιγγάνοι.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός έφτασε στην Κύπρο από την Ελλάδα, πριν από μερικά χρόνια προκειμένου να αποφύγει την έκτιση θητείας στον στρατό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της κυκπριακής Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη η υπόθεση βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια διερεύνησης και έχουν ήδη κινητοποιηθεί όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα.

Πρόσθεσε ότι οι έρευνες θα αρχίσουν από τη Λεμεσό και ίσως να επεκταθούν και σε άλλες περιοχές και ότι αν χρειαστεί θα ζητηθούν επιπρόσθετες διευκρινίσεις από την Ιντερπόλ.«Το σημαντικό», είπε ο κ. Αγγελίδης,«είναι οι όποιες πληροφορίες να εξεταστούν το συντομότερο δυνατό, ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24h οι έρευνες θα επικεντρωθούν σε δυο περιοχές που για διάφορους λόγους αντιμετωπίζονται ως «δυσκολοπροσβάσιμες».

Η πρώτη βρίσκεται στη Λεμεσό στην περιοχή Αγ. Αντώνιος όπου υπάρχει καταυλισμός Τσιγγάνων και πολλές οικογένειες Τουρκοκύπριων.

Το δεύτερο σημείο ερευνών βρίσκεται στο Παραλίμνι όπου συνορεύει με κατεχόμενη περιοχή, ενώ και εδώ η πρόσβαση δεν είναι εύκολη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ