2013-10-29 18:08:44
Φωτογραφία για Πέρασε το νομοσχέδιο ποινής δυσφήμισης της Σούπερ Λίγκας από Μέσο
Με 14 ψήφους πέρασε στην Γενική Συνέλευση της Super League η νέα διάταξη που προβλέπει ποινή στις ομάδες, όταν κάποιο Μέσο κάνει δυσφημιστικά σχόλια για τον συνεταιρισμό. Αποχώρησε από την αίθουσα η πλευρά του Παναθηναϊκού.

Πέρασε με 14 ψήφους υπέρ σε σύνολο 16 ομάδων η νέα διάταξη στο καταστατικό της Super League το οποίο προβλέπει ποινές στις ΠΑΕ όταν κάποιο Μέσο κάνει δυσφημιστικά σχόλια για τον συνεταιρισμό.

Το συγκεκριμένο άρθρο, αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι εκπρόσωποι των ομάδων δεν μπορούν πλέον να καταφέρονται κατά της λίγκας, ενώ απαγορεύεται και στα Μέσα που ανήκουν σε αφεντικά ομάδων να κάνουν σχόλια για τη λίγκα, τη διαιτησία ή τους χορηγούς της διοργανώτριας αρχής.

Στον κανονισμό προβλέπονται υψηλότατα πρόστιμα που φτάνουν μέχρι τις 300.000 ευρώ και επιπλέον κυρώσεις, αν το παράπτωμα επαναληφθεί, όπως μη ορισμός αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε από την αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου ο Βασίλης Κωντσαντίνου, ο οποίος εκπροσωπούσε την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ