2012-04-13 22:17:36
Φωτογραφία για ΝΕΟ ROTATION ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΒΕΛΒΕΡΔΕ
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αλλάζει σύστημα στον τρόπο που στήνει τον Ολυμπιακό, όμως πρόσωπα αλλάζει και σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", έχει ήδη σκεφτεί να προχωρήσει σε νέο... λίφτινγκ της ενδεκάδας στους αγώνες πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο, οι οποίοι είναι και οι τελευταίοι του φετινού πρωταθλήματος για τους ερυθρόλευκους.

Δύο από τους παίκτες που φαίνεται πως έχουν πάρει αρκετούς... πόντους για μία θέση βασικού στους επικείμενους αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο, που είναι και οι δύο εκτός έδρας είναι οι Κάρολ και Παπάζογλου. Για τον Κάρολ μάλιστα έχει διαρρεύσει ότι εκτός από τα δύο αυτά ματς μπορεί να είναι βασικός και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που όμως ακόμα δεν φαίνεται να είναι ξεκάθαρο.

Από την άλλη ενδεχομένως να πάρουν ευκαιρίες οι Φετφατζίδης, Ντιόγο και Μόνχε. Ο Βαλβέρδε θέλει να ρίξει στην... μάχη που να έχουν ένα έξτρα κίνητρο ν' αγωνιστούν. Οι Ντιόγο και Μόνχε που είναι μέσα στους υποψήφιους για αποχώρηση το καλοκαίρι επιζητούν να δείξουν το κάτι παραπάνω εφόσον τους ρίξει στην... μάχη ο Βάσκος να δώσουν έτσι την τελευταία τους... μάχη για μία θέση στο ρόστερ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.


Στα υπ' όψιν για τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος είναι και οι Φέισα και Καζίμ Ρίτσαρντς. Ειδικά τον Σέρβο ο έμπειρος προπονητής των Πειραιωτών τον έχει κατά νου διότι επιθυμεί να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτήν την περίοδο. Ο Βαλβέρδε βλέποντας την εικόνα που είχαν αρκετοί βασικοί παίκτες των ερυθρόλευκων στον αγώνα με την Κέρκυρα έχει την πρόθεση να κάνει ουκ ολίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα έτσι ώστε να ηχήσουν και τα σχετικά... καμπανάκια.

Φυσικά θα έχει μεγάλες απαιτήσεις από όλους όσοι παίξουν, περιμένοντας να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό πρόσωπο με τον ΠΑΣ και με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα και να αποσπάσουν νικηφόρα αποτελέσματα. Το ίδιο ισχύει και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο ως προς την επιθυμίες του Βαλβέρδε με την διαφορά πως εκεί θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ