2012-04-16 21:17:09
Φωτογραφία για Επιστολή αναγνώστη προς ΕΡΤ και εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ)
Αγαπητοί εργαζόμενοι στην ΕΡΤ!

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω τη δυσφορία τη δική μου και της οικογένειας μου για τη συνεχιζόμενη και δόλια απαξίωση της... δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, της μείωσης των μισθών των εργαζομένων και των μεθοδεύσεων με το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης. Σας ευχόμαστε καλό κουράγιο.

Επί το πρακτικότερο θα ήθελα να σας ρωτήσω μιας και δυστυχώς καταργήθηκαν το σινεσπόρ+ και πρίσμα+ και αντικαταστάθηκαν από το BBC και το DW αντίστοιχα (σύστοιχα με τη μεταμοντέρνα και ιδιότυπη οικονομική κατοχή της χώρας μας από την Γερμανόστροφη Ευρωπαϊκή Ένωση) για ποιο λόγο αποφασίστηκε η μεταβολή αυτή; Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα δίκτυα; Και ποιο ήταν το τίμημα για την αναπαραγωγή του προγράμματος των, χωρίς μάλιστα τη μεταγλώττιση ή τον υποτιτλισμό του περιεχομένου τους. Για το τελευταίο αναμένουμε την επίσημη θέση του Ε.Σ.Ρ. καθώς αυτό θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει για το θέμα όπως κάνουν άλλες ομόλογες προς αυτό Ευρωπαϊκές Αρχές για το σεβασμό της εθνικής τους γλώσσας (π.χ. της Γαλλίας)


Επιπλέον τις τελευταίες δύο εβδομάδες παρατηρείται το φαινόμενο τα κανάλια αυτά να μην έχουν ήχο, όπως επίσης το Κανάλι της Βουλής κατά τη συζήτηση Σχεδίων Νόμου όπως ο Κανονισμός του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και άλλες διατάξεις.

Διαθέτουμε αποκωδικοποιητή MPEG4 και τηλεόραση νέας γενιάς, μένουμε στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση σας και αναμένουμε την ανταπόκριση σας.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ