2012-04-16 21:18:27
Φωτογραφία για Βάλτε το στήθος σας στο παιχνίδι
Στο σεξ μην παραμελείτε τα στήθη σας...Όλες οι γυναίκες γνωρίζετε πως τα στήθη σας είναι ερωτογενείς ζώνες, όμως τους δίνετε την ανάλογη σημασία; Αρχικά πρέπει να τα βάλετε στο παιχνίδι καθοδηγώντας τον σύντροφό σας που ίσως δεν ξέρει ακριβώς πως πρέπει να τους φερθεί.

Φέρτε τα κοντά στο πρόσωπό του, ακουμπήστε τα σε κάθε διαφορετικό σημείο του σώματός του, στα χείλη του, παίξτε με τις θερμοκρασίες κάνοντας μαζί του ένα ζεστό μπάνιο αλλά και με τα υλικά χρησιμοποιώντας μετάξι και πούπουλα για να νιώσετε μια νέα αίσθηση.

Καθοδηγήστε τα δάχτυλά του. Ο σκοπός είναι να ενεργοποιηθούν οι μικροσκοπικές τρίχες του στήθος σας που θα σας χαρίσουν ένα υπέροχο συναίσθημα ανατριχίλας, αλλά και όλες οι νευρικές απολήξεις του στήθους. Μην ξεχνάτε πως όταν ο σύντροφός σας χαϊδεύει τα στήθη σας, ο εγκέφαλος εκκρίνει μια ουσία στο αίμα σας που ονομάζεται οξυτοκίνη. Αυτή η ισχυρή ορμόνη της αγάπης, που επίσης η έκκρισή της προκαλείται από το αγκάλιασμα και τον οργασμό, καλλιεργεί μια ισχυρή αίσθηση δεσμών ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας.

Επίσης. όσο μεγάλο ή μικρό και αν είναι το στήθος, ο αριθμός των νεύρων είναι ο ίδιος σε όλες τις γυναίκες, οπότε το μεγαλύτερο δεν σημαίνει και μεγαλύτερη απόλαυση. Μην ξεχνάτε, τέλος, να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις σκουρόχρωμες περιοχές γύρω από τις θηλές του στήθους σας καθώς είναι άκρως ερωτογενείς. Αν καταφέρετε να καθοδηγήσετε τον καλό σας σωστά σας περιμένει ένα μεγάλο κύμα απόλαυσης.
queen.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aνακοινώθηκε επίσημα το Crysis 3
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aνακοινώθηκε επίσημα το Crysis 3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ