2012-04-16 21:18:34
Φωτογραφία για ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ
Ο Στέλιος Σφακιανάκης μίλησε στο "onsports.gr" για την επιτυχημένη πορεία του Ατρόμητου και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για τον τελικό απέναντι στους ερυθρόλευκους ο Σφακιανάκης δήλωσε:

«Οι εμπειρίες που αποκτήσαμε πέρυσι πιστεύω σίγουρα θα μας βοηθήσουν στον φετινό τελικό. Από εκεί και πέρα βέβαια δεν το χαρήκαμε πάρα πολύ. Ελπίζω φέτος να είναι κάτι το διαφορετικό, να γίνει μια γιορτή και ο καλύτερος να κερδίσει. Εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και να το ευχαριστηθούμε. Το καλύτερο μετά το περσινό είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο, αλλά χαμηλά το κεφάλι», σχολίασε αρχικά ο Σφακιανάκης, για να συμπληρώσει σχετικά με το αν χρειάστηκε να επιστρατεύσει την εμπειρία του ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

«Νομίζω δεν χρειάζεται να μεταφέρεις κάτι στους νέους σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί όλοι καταλαβαίνουν πως είναι κάτι σημαντικό αυτό το Κύπελλο. Με αυτό μεγαλώνει και η ομάδα, μεγαλώνουν και αυτοί ως ποδοσφαιριστές και θα το έχουν πάντα στην καριέρα τους». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ