2014-01-24 20:27:47
Φωτογραφία για Παρουσιάστηκε η νέα Lotus με πολύ...χιούμορ
Η Lotus ανέβασε στο Twitter φωτογραφία της E22 την ώρα που η McLaren έκανε τη δική της παρουσίαση. Ο άνθρωπος που προκάλεσε την αναστάτωση στο Ένστοουν.

Θυμάστε τη φωτογραφία με τους δύο λαγούς όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή του Κίμι Ράικονεν στη Ferrari; Η Lotus αντέδρασε με τον ίδιο γραφικό τρόπο στην είδηση πως το αφεντικό της, ο Ερίκ Μπουγιέ θα εργαστεί στη McLaren στη θέση του Μάρτιν Γουίτμαρς

Δίχως να ανακοινωθεί επίσημα πως ο Μπουγιέ έφυγε από τη Lotus, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ζεράρ Λοπες είπε πως η ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν που θέλει να πάει αλλού και η Lotus θα συνεχίσει να είναι δυνατή.

Με... χιουμοριστικά tweets η Lotus σχολίασε τις υπερβολικά πολλές πληροφορίες για την παρουσίαση του καινούργιου μονοθεσίου της McLaren και δεσμεύτηκε πως το ρύγχος της E22 δεν θα μοιάζει με εκείνο μυρμηγκοφάγου, ανεβάζοντας μια σχετική φωτογραφία.

Και τελικά... χτύπησε, δημοσιεύοντας μια εικόνα του καινούργιου μονοθεσίου της, το οποίο διαθέτει διαφορετικό ρύγχος από τα υπόλοιπα μονοθέσια.

Κίνηση που θεωρείται unfair, καθώς η κάθε ομάδα έχει τη δική της ημερομηνία και ώρα που παρουσιάζει το μονοθέσιο της. Και ήταν η μέρα της McLaren.

Στο τέλος η Lotus αποκάλυψε και το... αποχαιρετιστήριο δώρο του Μπουγιέ στους υπαλλήλους του Ένστοουν. Πρόκειται για το "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ