2014-05-12 21:23:46
Φωτογραφία για Σαρώνει ο Θανάσης Πανωλιάσκος στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας
Τα μηνύματα νίκης της Δημοτικής Συνεργασίας και του Θανάση Πανωλιάσκου καταφθάνουν από όλες τις περιοχές του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας καθιστώντας τον ίδιο ως το απόλυτο φαβορί για την εκλογή του ως δημάρχου Μάνδρας- Ειδυλλίας Οι κάτοικοι της Μάνδρας, των Ερυθρών, των Βιλίων και της Οινόης, έδωσαν βροντερό παρόν στις κεντρικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη Δημοτική συνεργασία προκειμένου να αναλάβει το δύσκολο έργο της αλλαγής  πορείας για το Δήμο.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών του κ. Πανωλιάσκου και των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της παράταξης αναλύθηκε η σημερινή κατάσταση του Δήμου, που χαρακτηρίζεται:  από την ανυπαρξία έργου, τη διάλυση των υπηρεσιών, την απαξίωση των θεσμών (Δημοτικό και Τοπικά Συμβούλια) και το οικονομικό τέλμα που οδηγεί ένα βήμα πριν την οικονομική επιτήρηση.

Επιπλέον, αναλύθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πόλεις που συναποτελούν το Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας και παρουσιάστηκαν οι λύσεις που προτείνονται μέσα από τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Δημοτικής Συνεργασίας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ