2014-05-14 10:51:07
Φωτογραφία για Οι επισκέψεις του Υποψήφιου δήμαρχου Χαλκιδέων και επικεφαλή του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» Χρήστου Παγώνη
Ο Υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» Χρήστος Παγώνης σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ  και συζήτησε με το Γενικό Διευθυντή για το Επενδυτικό Πρόγραμμα της ΔΕΥΑΧ σε σχέση με την Ύδρευση και την Αποχέτευση όλων των ενοτήτων που απαρτίζουν το Δήμο Χαλκιδέων, καθώς επίσης και για θέματα χρηματοδότησης.

Στη συνέχεια, ο κ. Παγώνης επισκέφθηκε τη ΔΕΗ, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή και με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και του ζητούσε να κάνει μια νέα αρχή στο δήμο, από την επομένη κιόλας ημέρα των εκλογών.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας όπου είχε μία εποικοδομητική κουβέντα με τους υπαλλήλους για θέματα που σχετίζονται και με τον A΄ βαθμό Αυτοδιοίκησης.

Το απόγευμα περιόδευσε σε Νέα Λάμψακο, Αγ. Νικόλαο και Βασιλικό, όπου συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών,  οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζητώντας παράλληλα άμεση λύση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ