2014-05-14 21:54:05
Φωτογραφία για «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ»
Το σίριαλ... "Πουλίδο" συνεχίζεται και κάθε ημέρα προκύπτει και κάτι καινούριο!

Η περίπτωση του Άλαν Πουλίδο έμοιαζε... περίεργη από την αρχή και έχει μπλέξει για τα καλά τις τελευταίες ημέρες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Πουλίδο δεν θέλει να τραβήξει το θέμα στα άκρα. Επιθυμεί να βρεθεί μια λύση ώστε να έρθει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα για χάρη του Θρύλου!

Την ίδια στιγμή οι ερυθρόλευκοι δεν παρατάνε το θέμα. Μάλιστα νομικός που ενεργεί για λογαριασμό των ερυθρόλευκων ψάχνει την υπόθεση και τι ακριβώς ισχύει με το συμβόλαιό του με την Τίγκρες. Εάν δηλαδή έχει λήξει ή όχι.

Ένα θέμα είναι πως η Ομοσπονδία του Μεξικού δεν έχει στείλει αντίγραφο του συμβολαίου που υποτίθεται πως «δένει» τον 23χρονο φορ με την Τίγκρες, ενώ και οι Μεξικάνοι από την πλευρά τους δεν θέλουν να μπλέξουν με την FIFA ενόψει του Μουντιάλ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν δεν παραιτείται για την ώρα από την υπόθεση απόκτησης του Άλαν Πουλίδο. Κάτι που έχουν καταλάβει πλέον και οι Μεξικάνοι που κάνουν λόγο για... «επιστροφή των Πειραιωτών στην διεκδίκηση του παίκτη», όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «eldiariodevictoria.com.mx» από την χώρα της Λατινικής Αμερικής.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ