2012-04-23 00:43:58
Φωτογραφία για Παρέμεινε στη Super League η Κέρκυρα
Στα… σαλόνια της Super League θα αγωνίζεται 

και τη νέα σεζόν η Κέρκυρα

Οι Φαίακες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο «Βικελίδης» κόντρα στον Άρη και, εκμεταλλευόμενοι τις ήττες των Εργοτέλη και Παναιτωλικού, εξασφάλισαν την παρουσία τους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία και τη νέα χρονιά.

Η ομάδα του Καβακά προηγήθηκε με πέναλτι του Ιωάννου στο 24΄, ενώ ο Ακόστα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 37΄.

Ο αγώνας

Η Κέρκυρα, η οποία ήθελε πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στη Super League, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 24’.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε ανατροπή στη μονομαχία του Λαζαρίδη με τον Ιωάννου και έδειξε την άσπρη βούλα.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο έμπειρος επιθετικός του ΑΟΚ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη, κάνοντας το 0-1.

Μολονότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε κίνητρο, ήταν πολύ ανώτερη, ειδικά μετά το γκολ που δέχθηκε.


Μάλιστα, ισοφάρισε στο 37’ με ένα πολύ ωραίο γκολ του Ακόστα, ενώ έχασε κι αρκετές άλλες ευκαιρίες για να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο β΄ ημίχρονο ο Άρης άσκησε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες του Τίμου Καβακά, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε στο «Βικελίδης», με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Έτσι η ομάδα του Τίμου Καβακά, η οποία έκανε εξαιρετικό φίνις στο πρωτάθλημα, κατάφερε να παραμείνει στη Super League, κάτι που πριν από περίπου έναν μήνα έμοιαζε ακατόρθωτο.

Κίτρινες: Λαζαρίδης, Ακόστα - Κοντοδήμος, Καλαντζής, Γραμμόζης, Ηλιάδης

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Σηφάκης, Παπαζαχαρίας, Λαζαρίδης, Μίσελ, Κοτσώνης, Τριανταφυλλάκος (85΄ Κάνουλας), Πρίττας, Καπετάνος, Καστίγιο (46΄ Σολτάνι), Ούμπιντες, Ακόστα (77΄ Τσουκάνης).

Κέρκυρα (Τίμος Καβακάς): Αναστασόπουλος, Μίχος (15΄ λ. τρ. Ηλιάδης), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης (46΄ Μπάρκογλου), Ιωάννου, Τσίγκας (71΄ Γιάντσης).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ