2014-08-21 16:47:59
Φωτογραφία για Ο Απόστολος Κακλαμάνης σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας
Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρει ο Κακλαμάνης:

"Σε πολλούς ιστότοπους του διαδικτύου δημοσιεύτηκε ή... αναδημοσιεύτηκε είδηση με τίτλο «Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Απόστολο Κακλαμάνη».

Φίλοι ανησύχησαν και έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί μου και τους ευχαριστώ. Ενημερώνω, λοιπόν, φίλους και μη(!) ότι λόγω μιας άτυπης πνευμονίας, που εξέλαβα αρχικώς, σαν ίωση, χρειάστηκε να νοσηλευτώ όχι «δυο εβδομάδες κλινήρης!», όπως αναφέρεται ,αλλά από τις 24-27 Ιουλίου, δηλαδή 4 ημέρες στο «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο» του Παν/μιου Αθηνών, τώρα είμαι πολύ καλά. Σε λίγες μέρες, άλλωστε, στις 6/8 συμμετείχα στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και στις συνεδριάσεις του Β’ Θερινού Τμήματος, αν και δεν ήμουν μέλος του γιατί όφειλα να υπερασπιστώ το νόμο 4065/12 που ψήφισε ομοφώνως η Ολομέλεια της Βουλής για τον αυστηρότερο και ουσιαστικότερο έλεγχο των υπόχρεων σε δήλωση «Πόθεν Έσχες», περιλαμβανομένου του αναδρομικού ελέγχου των Πρωθυπουργών, αρχηγών κομμάτων και υπουργών από το 1974 μέχρι και το 2012. 


Το νόμο αυτό «ανασκολόπισε» η κυβέρνηση δια του υπουργού Δικαιοσύνης και ... Διαφάνειας κ. Αθανασίου, ισχυριζόμενη ότι είναι «προαπαιτούμενο» από την Τρόικα για την τελευταία δόση του δανείου!! Επωφελούμαι, όπως, γίνεται κατανοητό της είδησης για την υγεία μου, για να δώσω μια ακόμη είδηση, που αποσιώπησαν τα γνωστά ΜΜΕ – πλην του διαδικτύου – όπως άλλωστε έκαναν και για την τροπολογία - έτερο σκάνδαλο – για τη διευκόλυνση απολύσεων εργαζομένων στα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα.

Έτσι ενημερώνουν τους αναγνώστες τους και τους τηλεθεατές του «καναπέ»!"
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ