2014-08-22 17:07:06
Φωτογραφία για Συναντήσεις Δημάρχου Πεντέλης με Συναδέλφους του για την Αυτοδιοίκηση
Σε διαδοχικές συναντήσεις με συναδέλφους του Δημάρχους, προβαίνει ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης με σκοπό πλέον όλοι μαζί, υπερκομματικά και δυναμικά, να... οδηγήσουν την Αυτοδιοίκηση και τους υπηρέτες της, στη θέση που τους ανήκει, στην καρδιά του Πολίτη και στη διοικητική διάρθρωση του Κράτους για το καλό του Έλληνα και της Πατρίδας μας.

Αλλαγή στο πνεύμα Εξουσίας σε όλα τα επίπεδα. Ένα πνεύμα όπου η εξουσία θα είναι δίπλα στον πολίτη και το πρόβλημά του. Πνεύμα Προσφοράς και Ανθρωπιάς, πνεύμα του “Εμείς” και όχι του “Εγώ”, πνεύμα νοικοκυροσύνης και όχι σπατάλης, πνεύμα αυτοδιοικητικού επαγγελματισμού, αμοιβαίας εμπιστοσύνης με αφεντικό τον πολίτη, πνεύμα διαφάνειας, ελέγχου και μηδενισμού της υπεξαίρεσης και του ιδιωτικού όφελους του Δημοσίου Χρήματος Η ανταπόκριση των συναδέλφων του είναι μεγάλη, πέρα και πάνω από κομματικές αγκιλώσεις κι αυτό φαίνεται ότι βοηθάει μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει μαζί με το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση.


«Η Αυτοδιοίκηση έχει απαξιωθεί θεσμικά και λειτουργικά τα τελευταία χρόνια. Η αυτοδιοικητική μας διαδρομή και η υστεροφημία μας δεν μας επιτρέπουν να είμαστε θεατές. Η Πατρίδα μας και οι Έλληνες απαιτούν αυτοδιοικητική αυτοτέλεια, αυτοδιοίκηση – υπηρέτη του πολίτη, κοντά σ’αυτόν και στα προβλήματά του, που να μπορεί να δίνει λύσεις μακριά από χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, με αιρετούς αυτοδιοικητικούς άρχοντες στη θέση που τους πρέπει, θεσμικά και λειτουργικά» δήλωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΠΕΔ Αττικής, Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ