2014-08-25 20:47:30
Φωτογραφία για ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ : ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Πολύ νωρίς είναι ακόμα για να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός με την προημιτελική φάση του Κυπέλλου (8/10, ΟΑΚΑ) κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

«Ιδιαίτερα αυτά τα ματς», είπε χαρακτηριστικά.

Κέφια είχε η ...κληρωτίδα και ανέδειξε σήμερα πρόωρο «τελικό» για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ (8/10, ΟΑΚΑ), όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη όμως απέχει πολύ αυτός ο νοκ άουτ αγώνας Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ, ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ-σέντερ υποστήριξε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή το μόνο που ενδιαφέρει τους "πράσινους" είναι οι προετοιμασία τους στο Καρπενήσι για να... δέσει η ομάδα!

Φυσικά δεν παρέλειψε να παραδεχθεί πως τα «ντέρμπι αιωνίων» αφήνουν πάντα μια διαφορετική αίσθηση, απ’ ότι όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έχουν πάντα μια ιδιαίτερη σημασία. Έτσι και ο προημιτελικός του Κυπέλλου. Θεωρώ, όμως, πως ακόμη δεν θα πρέπει να μας απασχολεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας μας και δουλεύουμε σκληρά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται πολλή δουλειά ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι αυτό και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να το κερδίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ