2012-05-02 14:46:38
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΜΑΘΙΑ «ΧΡΕΩΝΟΥΝ» ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Στον Εντουάρντο Μαθία που έχει φύγει από τον περασμένο Σεπτέμβρη από τον Ολυμπιακό πίστωσε ιταλική ιστοσελίδα την κατάκτηση του φετινού νταμπλ από τους ερυθρόλευκους!

Στον αρχισκάουτερ της Φιορεντίνα Εντουάρντο Μαθία «χρέωσε» η ιστοσελίδα «fiorentinanews» τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπελλου από τον Ολυμπιακό, τη στιγμή όπου ο άλλοτε γενικός διευθυντής των Λίβερπουλ και Βαλένθια απομακρύνθηκε κακήν κακώς από τον Ολυμπιακό τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, «πληρώνοντας» τους κάκιστους χειρισμούς του σε μεταγραφικά θέματα και αποδεσμεύσεις, με αποκορύφωμα την υπόθεση του Φράνκο Κοστάντσο!

Οι γείτονες πάντως αφιερώνουν κολακευτικά σχόλια για το ... έργο του Ισπανού!

«Ο Μαθία έφερε μαζί του 2 τρόπαια», είναι ο τίτλος στο δημοσίευμα και μέσα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Προτού ενταχθεί στη Φιορεντίνα, ο Εντουάρντο Μαθία είχε εργαστεί στον Ολυμπιακό από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο ως τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και έτσι ήταν αυτός που δούλεψε για τη μεταγραφική ενίσχυση της ελληνικής ομάδας το περασμένο καλοκαίρι.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα του Ισπανού, ο οποίος είχε δουλέψει καλά στη Βαλένθια και τη Λίβερπουλ; Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος, ενώ πήρε και το 25ο Κύπελλο. Φάνηκε η επαγγελματική δουλειά που έγινε» αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ