2015-09-02 14:53:05
Φωτογραφία για ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
Οι πέντε Σχολές μας στην Κύπρο ξεκίνησαν εντυπωσιακά την χρονιά με πολλές εγγραφές και νέο πρόγραμμα.

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησαν προπονήσεις, την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, τα κλιμάκια της Σχολής του Ολυμπιακού σε όλη την Κύπρο. Για μία ακόμη χρονιά σημαντικός αριθμός νέων παιδιών έχουν εγγραφεί στις Σχολές μας αναπληρώνοντας και με το παραπάνω τον αριθμό των παιδιών που αποφοιτούν ή που παραχωρούνται στις τοπικές ομάδες στην Κύπρο.

Οι Σχολές μας στην Κύπρο έχουν πλέον καθιερωθεί ως οι μεγαλύτερες στο νησί και αποτελούν πλέον ένα τεράστιο φυτώριο ανέλιξης και προώθησης νεαρών ποδοσφαιριστών. Με την βοήθεια της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού κάθε χρόνο οι Σχολές μας αναβαθμίζονται σε όλα και προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε παιδιά και γονείς. Επιπλέον η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποιεί συνεχώς δοκιμαστικά και camp στον Πειραιά αλλά και στην Κύπρο και πολλά παιδιά που ξεχωρίζουν αξιοποιούνται από τον Ολυμπιακό.


Σε τοπικό επίπεδο, τα διάφορα κλιμάκια μας θα συμμετέχουν κατά την διάρκεια της χρονιάς σε πάρα πολλά τοπικά τουρνουά και φιλικούς αγώνες με αποκορύφωμα την συμμετοχή τους στα διάφορα επίσημα πρωταθλήματα Grass Roots, Παίδων και Νέων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αλλά και της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών, όπου υπολογίζουμε ότι και φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να προβάλουμε τον Ολυμπιακό Πειραιώς μέσω των διακρίσεων μας!

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού οι προπονητές και υπεύθυνοι των Σχολών μας, προετοιμάστηκαν κατάλληλα για την έναρξη των προπονήσεων τόσο σε τεχνικά και προπονητικά θέματα, όσο και από πλευράς επιμόρφωσης τους αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάρια παροχής Α΄Βοηθειών, Αθλητικής ψυχολογίας και Διατροφής τα οποία διοργανώνονται κάθε καλοκαίρι ειδικά για του προπονητές. Σε σχέση με τα προγράμματα προπονήσεων εκεί και όπου είναι εφικτό εφαρμόζονται τα προγράμματα που μας έχουν σταλεί από την Διεύθυνση. Στόχος μας, το σταδιακό πέρασμα όλων των Κύπριων προπονητών μας από το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και η συμμετοχή τους στο καθιερωμένο προπονητικό και επιμορφωτικό σεμινάριο της Διεύθυνσης Ακαδημίας τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους μια επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά δίνοντας συνέχεια στην μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία μας. Ευχαριστούμε παράλληλα όλα τα παιδιά και γονείς, τους συνεργάτες μας, αλλά και την Διεύθυνση Ακαδημίας για την συνεχή υποστήριξη και συνεργασία στην οποία και μεταφέρουμε τις βαθύτερες μας ευχές για ότι καλύτερο σε σχέση και με την επέτειο των 15 χρόνων λειτουργίας του Δικτύου Σχολών.

Η Σχολή μας στην Κύπρο θα κλείσουν φέτος 10 χρόνια λειτουργίας και αναμένεται ότι με την συνεργασία των κλιμακίων στις διάφορες επαρχίες ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ, ΛΑΡΝΑΚΑ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΕΜΕΣΟΣ και ΠΑΦΟΥ, αλλά και την συνεργασία της Διεύθυνσης θα προγραμματιστούν και οι ανάλογες δραστηριότητες για αυτή την ξεχωριστή για την Κύπρο επέτειο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ