2012-05-09 09:37:27
Φωτογραφία για ΝΤΟΡΣΕΪ: ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Παρόλο που χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό ως αουτσάιντερ στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, ο Τζόι Ντόρσεϊ τονίζει πως η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν και ότι θα παλέψει για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε στη «Sportday» και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του.

Αναλυτικά -Πώς περιμένεις να είναι το Final 4 της Ευρωλίγκας;

«Από το Top-16 κιόλας, ο Βασίλης μού εξηγούσε πώς είναι το Final 4 της Ευρωλίγκας, μου έδωσε να καταλάβω πως μοιάζει με το Final 4 στο NCAA. Το πίστευε από τότε ότι θα φτάσουμε έως το τέλος και με προετοίμαζε».

-Σου αρέσει ο ρόλος του αουτσάιντερ που έχει ο Ολυμπιακός;

«Οταν ήρθε η σειρά με τη Σιένα, κανείς δεν μας θεωρούσε φαβορί κι εμείς προκριθήκαμε. Ούτε τώρα είμαστε φαβορί, αλλά δεν φοβόμαστε τίποτα. Άλλωστε από την πρώτη μέρα που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού, αουτσάιντερ μας θεωρούσαν. Στο Top-16 αποκλείσαμε δύο τουρκικές ομάδες για να περάσουμε -αυτό κι αν ήταν δύσκολο. Η ομάδα παίζει πολύ καλά, έχει βελτιωθεί και -το κυριότερο- πιστεύει».


-Πιστεύεις στην κατάκτηση του τροπαίου;

«Γιατί όχι, δεν είμαστε το φαβορί, δεν έχουμε πίεση, όλοι (όπως είπα) μας θεωρούν αουτσάιντερ. Δεν έχουμε να δώσουμε απαντήσεις, θα παλέψουμε για το καλύτερο. Οταν παίξαμε με την ΤΣΣΚΑ στο Top-16, κανείς δεν περίμενε να την κοιτάξουμε στα μάτια. Το κάναμε. Και εκεί καταλάβαμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

-Ξέρεις ότι ο κόσμος θέλει περισσότερο το ελληνικό πρωτάθλημα απ' ό,τι την Ευρωλίγκα;

«Είναι κάτι περίεργο, αλλά ισχύει. Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε: Τζόι, συγχαρητήρια για την πρόκριση στο Final 4, ευχόμαστε καλή τύχη, αλλά εμάς ένα πράγμα μας νοιάζει. Να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει το καλύτερο στο Final 4, αλλά ο τίτλος στην Ελλάδα τον νοιάζει. Και δεν είναι ένας ή δύο. Όμως κάθε πράγμα στον καιρό του. Πρώτα απ' όλα για μας είναι τα παιχνίδια στην Τουρκία. Ο ημιτελικός προέχει. Και την άλλη εβδομάδα θα ασχοληθούμε με το ελληνικό πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ