2012-05-09 11:16:43
Φωτογραφία για ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες από την Πορτογαλία, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) ο Ντομίνγκος Πασιένσια αναμένεται σύντομα στη Ελλάδα! Οι Πορτογάλοι το... προχώρησαν όμως λέγοντας ότι ενδέχεται να δώσει το "παρών" στη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του νταμπλ!

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια έχει άλλωστε το προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού και, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, αναμένεται να συζητήσει με τους διοικούντες των ερυθρόλευκων για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Αργά το βράδυ της Τρίτης (8/5) μάλιστα, διέρρευσε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο 43άχρονος τεχνικός θα βρεθεί την Τετάρτη στην Ελλάδα και στο "Γ. Καραϊσκάκης" προκειμένου να παρακολουθήσει τη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 39ου Πρωταθλήματος και του 25ου Κυπέλλου στην ιστορία του συλλόγου.

Ωστόσο, ο κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει από την Πέμπτη (10/5). Όσο για το οικονομικό κομμάτι, ο Ντομίνγκος είχε κασέ 650.000 ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με τους συμπατριώτες του να εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να βρει τη "χρυσή τομή" μαζί του με ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ ετησίως.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συγκλονιστικό βίντεο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συγκλονιστικό βίντεο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ