2012-05-09 23:39:49
Φωτογραφία για Απάντηση της Χ.Α στην δημοσιογράφο Ξένια Κουναλάκη
ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

Εκτός από τον μετεκλογικό οχετό ύβρεων, αφορισμών και τηλεοπτικών εκπομπών ή δημοσιεύσεων του τύπου «..να ψοφήσουν οι βρυκόλακες, στελέχη και ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής», τώρα αναφέρεται στο διαδίκτυο ότι καταγγέλλθηκε από την δημοσιογράφο Ξένια Κουναλάκη ότι απειλήθηκε με την γερμανική φράση   Kommt Zeit, kommt Rat, kommt Attentat σε επικριτικό – απαντητικό κείμενο σε βάρος της, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας στα μέσα Απριλίου. Όπως σαφώς καταγράφεται στο http://thinkexist.com/dictionary/meaning/attentat/ η επίμαχη λέξη Attentat ενέχει διαφορετικές ερμηνείες :

Attentat Meaning and Definition

(n.) An attempt; an assault.

(n.) Any step wrongly innovated or attempted in a suit by an inferior judge.

(n.) A proceeding in a court of judicature, after an inhibition is decreed.


Η σημασία με την οποία παρατέθηκε η επίμαχη λέξη ήταν όπως στο (3) : Η κατόπιν μιας διατεταγμένης απαγόρευσης διαδικασία σε ένα δικαστήριο. Συνεπώς αφορούσε στην εξάσκηση των νόμιμων μέσων μετά από κάποιο «απαγορευτικό διάταγμα» (όπως π.χ. η κατηγορηματική απαγόρευση ή ο διατεταγμένος εξοβελισμός μας από τα ΜΜΕ), έτσι ώστε κάθε αδικολόγος ή συκοφάντης να επιφυλάσσεται, διότι μπορεί τελικά να υποστεί νομικές συνέπειες.

Η χρήση της λέξης δηλαδή δεν αφορά σε ουδεμία απειλή περί οιασδήποτε βλάβης αλλά σε προειδοποίηση για νομικά αντίποινα. Βεβαίως από εχθρότητα ή προκατάληψη μπορεί ο οποιοσδήποτε να προβεί σε εκλεκτική επιλογή της ερμηνείας ως επίθεση. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος σεβόμενος απόλυτα το δικαίωμα και καθήκον της ελευθερίας της γνώμης δεν απειλεί πως θα βλάψει κάποιον με αντίπαλες απόψεις παρά μόνον με την παράθεση αληθειών κι επιχειρημάτων και εάν χρειαστεί για λόγους προστασίας του και με την νομική οδό.

Επίσης ο Σύνδεσμος δεν κατατρίβεται σε σαρώσεις της ζωής των άλλων, όπως πράττουν ποικίλοι εξ επαγγέλματος ή χομπίστες εχθροί μας για τους Συναγωνιστές μας. Απλώς μελετά τα ουδέτερα, ασφαλή και μη ψευδή δεδομένα που αφορούν τους επικριτές του όπως αυτά παρουσιάζονται στο διαδίκτυο για να κατανοήσει περί ποίων πρόκειται. Συνεπώς ουδείς λόγος ανησυχίας περί οιασδήποτε βλάβης συντρέχει σε αντιπάλους και εχθρούς δημοσιογράφους όσον και στον Γενικό Γραμματέα του South East Media Organisation (SEEMO) κ. Oliver Vujovic ο οποίος εδήλωσε πως ανησύχησε ότι απειλήθηκε η σε βάρος μας αρθρογράφος ή ότι κατόπιν προπηλακίστηκαν οι παριστάμενοι στις μετεκλογικές δηλώσεις του Γ.Γ. του Κινήματος.

Η ηγεσία του Λαϊκού Συνδέσμου δεν επιδιώκει ουδεμία φίμωση ή ζημία όσων αντίκεινται στις απόψεις της. Όμως εν μέσω επιτιμήσεων, εχθρικών συκοφαντιών ή διαρκών ύβρεων δεν προβαίνει σε αναίτια φίμωση των οπαδών και φίλων της. Ούτε αποδέχεται ως αληθινή δημοκρατική αρχή («democratic principle») την εν μέσω διακηρυγμένης ισονομίας εκλεκτική αντιμετώπιση μερικών πολιτών ως «πιο ίσων» από τους άλλους.
xagr.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ