2012-05-10 23:10:11
Φωτογραφία για Προς Αντώνη Σαμαρά
Κύριε Διευθυντά,

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ - όπως απέδειξαν τα μαθητικά τηλεοπτικά του σόου - ο Τσίπρας με την παρέα του, να μετέχουν σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα. Οσο για τις στημένες δημοσκοπήσεις και τι σημαίνουν νέες εκλογές για την Ελλάδα, δεν χρειάζεται να ειναι κανείς...προφήτης για να συμπεράνει με απόλυτη βεβαιότητα, την άτακτη χρεωκοπία και την έξοδο απο την Ευρωζωνη - κάτι που διακαώς επιθυμούν "τα ντόπια συμφέροντα" του κεφαλαίου και των τραπεζιτών(τα οποία αποκοίμισαν εντέχνως τον Α.Σαμαρά). Ο Τσίπρας είναι - ολοφάνερο - σε διατεταγμένη υπηρεσία εξόδου απο το Ευρώ. Μόνο αφελής πρέπει να είσαι κ.Κουβέλη μου για να μην το βλέπεις και να προτείνεις συμμετοχή ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ του Τσίπρα σε δήθεν Οικουμενική Κυβέρνηση(ενα αστείο επιχείρημα, που προδίδει ευθέως όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΔΗΜΑΡ περι δηθεν "κυβερνώσας αριστεράς" και παραμονής στο "ευρώ")
. Εφτασαν δυο μόνο 24ωρα για να ξεβρακωθεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ η λεγόμενη "αριστερα" και οι δήθεν "πατριδοκάπηλοι"(της δεξιάς). Τενεκέδες ξεγάνωτοι,κύμβαλα αλλαλαζοντα σε διατεταγμένη υπηρεσία(κατα της Πατρίδας). Αλλά δεν φταινε αυτοί!! Το βάρος βαρύνει αποκλειστικά τον ελληνικό λαο και τους Σαμαρά-Βενιζέλο που επέβαλλαν με το ζόρι, τις (εγκληματικά άφρονες) εκλογές. Για καθαρά βλακώδεις λόγους πολιτικής μυωπίας και αφροσύνης.

Ή διαπλοκή και οι τραπεζίτες έχουν βάλει τα (καλοκουρδισμένα όργανα τους Καμμένους,Τσίπρες,Μιχαλολιάκους κ.α.)να χρεωκοπήσουν τη χώρα και να πάμε στη δραχμή γιατί έτσι - εκτιμούν οτι - εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα. Ο Βενιζέλος - κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει προς αυτη την κατεύθυνση - αλλα δεν μπορεί να τους ακολουθήσει φανερά με το 13%, αφήστε που δεν το ελέγχει καν - και ειναι υπ΄ατμόν. Εφτανε - για τη διαπλοκή και τους τραπεζίτες - που συμφωνησε να πάμε τώρα σε εκλογές γνωρίζοντας τι σημαίνει αυτό.

Ο Α.Σαμαρας παρασυρθηκε επίσης απο αφρονες και κακους συμβούλους(ενω η διαπλοκή τον αγκάλιασε για να τον αποκοιμήσει). Μπορούν όμως ακόμη να σώσουν την παρτίδα (και την πατρίδα) μαζι με τον Κ.Παπούλια (που δείχνει να είναι σε λήθαργο) και ισως μερικούς ξένους φιλέλληνες. Και να πειθαναγκάσουν τους Βενιζέλο-Κουβέλη να συμφωνήσουν σε κυβέρνηση και οχι σε εκλογές(χρεωκοπίας). Να γίνει πρωθυπουργός ο Σταύρος Δήμας και εχει ο θεός της Ελλάδας...
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ