2012-05-11 15:22:09
Φωτογραφία για «Με φοβίζει η καρδιά του Παναθηναϊκού»
Η καρδιά του πρωταθλητή που διαθέτει ο Παναθηναϊκός φοβίζει περισσότερο τον Αντρέι Κιριλένκο ενόψει του σημερινού πρώτου ημιτελικού. «Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η ομάδα μας είναι το φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση στον τελικό, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό, όμως, δεν μπορώ να το δεχτώ», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Πράσινη» ο Αντρέι Κιριλένκο και συνέχισε: «Στον ημιτελικό παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Με τον Πρωταθλητή Ευρώπης. Μια ομάδα που πραγματικά ξέρει να παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ».

Όσον αφορά σε αυτό που τον φοβίζει περισσότερο, είπε: «Αυτό που με φοβίζει στον Παναθηναϊκό είναι ότι έχει αποδείξει πως διαθέτει την καρδιά του Πρωταθλητή. Αυτή η ομάδα ξέρει να παίζει μπάσκετ. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, έχει πάρα πολύ καλό προπονητή, αλλά αυτό που με... φοβίζει περισσότερο είναι η καρδιά του Πρωταθλητή».

«Είναι οι Πρωταθλητές κι αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την ομάδα, ξέρουν πως να κερδίζουν τα παιχνίδια. Έχουν αποδείξει πως ότι και να γίνει, στο τέλος ξέρουν πάρα πολύ καλά πως να πάρουν τη νίκη. Το είδαμε και στα παιχνίδια με τη Μακάμπι. Παρά το γεγονός ότι η ομά6α του Τελ Αβίβ πήρε τη νίκη στο ΟΑΚΑ και στο επόμενο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έκανε και πάλι την ανατροπή».

pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προβλήματα για Κωστένογλου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προβλήματα για Κωστένογλου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ