2012-05-11 22:58:00
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Ο Μάρκο Πάντελις δεν μπόρεσε να παίξει στο φιλικό της φιέστας του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, λόγω του τραυματισμού του, ωστόσο έζησε από κοντά και αυτός με τους συμπαίκτες του, ξεχωριστές στιγμές.

Ο Σέρβος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς, αλλά και για τα γκολ που σημείωνε, πριν τραυματιστεί, στην ιστοσελίδα της σερβικής ομάδας.

Ο Πάντελιτς αρχικά είπε:

«Τη μεγαλύτερη εντύπωση μου την άφησαν οι οπαδοί. Πιστεύω πως χάρηκαν την εξαιρετική απόδοση των δύο ομάδων, φώναξαν μαζί και έδειξαν την αγάπη που τρέφουν μεταξύ τους, αλλά και στις ομάδες τους. Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και είμαι χαρούμενος γιατί οι εντυπώσεις κατά την επιστροφή ήταν όμορφες».

Και συνέχισε μιλώντας για την αγάπη του ιδίου για τον Ερυθρού Αστέρα.

«Η αγάπη μεταξύ εμού και της ομάδας υπάρχει από τη γέννησή μου και θα κρατήσει για πάντα».


Για το φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είπε τα καλύτερα, πλέκοντας το εγκώμιο των δύο ομάδων.

«Συναντήθηκαν δύο κορυφαίοι σύλλογοι. Το παιχνίδι ήταν φιλικό και ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε πως διαθέτει ομάδα με ποιότητα και ικανότητες. Θεωρώ πως σύντομα θα κυριαρχήσει στη Σερβία».

Ο Πάντελιτς μίλησε επίσης για τον τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει το Σάββατο με την Μπόρατς, δηλώνοντας πως δύσκολα θα παρευρεθεί.

«Πιθανότατα δεν θα είμαι στο Βελιγράδι την ημέρα του τελικού διότι έχω μια ανειλημμένη υποχρέωση. Αν είμαι στη Σερβία, πάντως, θα έρθω. Όποια και να είναι τα πλάνα μου, όπου και να είμαι θα υποστηρίξω την ομάδα με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου».

Τέλος, αναφορικά με την ατυχία του τραυματισμού του, είπε πως σε μια στιγμή ήταν ο κορυφαίος στράικερ της Ευρώπης.

«Φέτος έπαιξα 18 φορές με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σε μερικά παιχνίδια, σε πέντε, έπαιξα για 20 λεπτά και σε μερικά ξεκίνησα βασικός. Σε αυτές τις 18 αναμετρήσεις σκόραρα 16 γκολ, κάτι το εκπληκτικό. Σε ένα σημείο, μάλιστα, ήμουν ο κορυφαίος στράικερ της Ευρώπης σε αναλογία με τα λεπτά που είχα αγωνιστεί και τα γκολ που είχα σημειώσει. Πιστεύω πως αυτό μου κόστισε, αλλά κόστισε και στους φιλάθλους, που σημαίνει πολλά για αυτούς όταν σκοράρεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απο Όχι σε Όχι ο Τσίπρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απο "Όχι" σε "Όχι" ο Τσίπρας
Σεισμός στην Κύπρο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σεισμός στην Κύπρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ