2012-05-12 00:50:16
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...
Ο Ολυμπιακός έπαιξε κόντρα στην Μπαρτσελόνα το μπάσκετ που τον έφερε στο Final 4 και για αυτό πήρε την πρόκριση στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Πρίντεζης μιλώντας στην μεικτή «ζώνη» τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι δεν πήγαν για τουρισμό στην Κωνσταντινούπολη και κατάφεραν να περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό τα ατού των Καταλανών.

Αρχικά, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το αν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό: «Και φυσικά μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν ήρθαμε για τουρισμό. Δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό. Παίξαμε το παιχνίδι που παίζουμε όλη την χρονιά και μας έφερε μέχρι εδώ».

Αναφορικά με την κατάσταση της Μπαρτσελόνα, απάντησε: «Η Μπαρτσελόνα είναι εκπληκτική ομάδα και καταφέραμε να κάνουμε αυτό που είχαμε πει. Δηλαδή να περιορίσουμε τους παίκτες – κλειδιά και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Το καταφέραμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και για αυτό πήραμε την πρόκριση».

Παράλληλα, για τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε: «Από την αρχή όταν παίξαμε απέναντι σε διάφορες ομάδας μας έλεγαν αουτσάιντερ. Αλλά βλέπετε ότι είμαστε στον τελικό της Ευρώπης. Ας κερδίσουμε και ας λένε ότι θέλουν οι άλλοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ