2016-03-02 13:48:06
Φωτογραφία για Τι λέει ο Πλακιωτάκης για Οικουμενική Κυβέρνηση;
Στα σενάρια οικουμενικής κυβέρνησης, στα οποία τάσσεται ξεκάθαρα αντίθετη η ΝΔ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο τέως πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Πλακιωτάκης, σε δηλώσεις του στον Real FM.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο ερώτημα γιατί η ΝΔ επιλέγει το σενάριο των εκλογών και όχι αυτό μιας ευρείας κυβέρνησης που θα μπορούσε σε 3-4 βασικά θέματα να δώσει λύσεις, ο κ. Πλακιωτάκης σημείωσε: «Το θέμα είναι άτοπο από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός νιώθει δυνατός με την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία. Το θέμα επομένως δεν υφίσταται. Τώρα αν ο ίδιος παραδεχθεί και ομολογήσει την αποτυχία του, αν υπάρξουν ευρύτερες συναινέσεις στο εσωτερικό, αντιλαμβάνεστε ότι ίσως θα μπορούσε να συζητηθεί».

«Αλλά, επί του παρόντος ο κ. Τσίπρας αισθάνεται πολύ ισχυρός άρα δεν υφίσταται καμιά είδους συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ξέρετε και οι συναινέσεις και οι συνεννοήσεις απαιτούν συγκεκριμένες πράξεις. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, στην τελευταία συζήτηση και παρουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή, την ώρα που η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν υπεύθυνη και σοβαρή θέση για το μεταναστευτικό, την ίδια ώρα ο κ. Τσίπρας με ύβρις να προσπαθεί να στραφεί εναντίον της ΝΔ», συμπλήρωσε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και βουλευτής Λασιθίου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ