2016-12-16 04:03:21
Φωτογραφία για Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε για όλα...
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αντεπίθεση» και τους Βασίλη Βέργη, Σάββα Λιβάνιο και Νίκο Ζέρβα, για -τα «κλειδιά» της σημερινής αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας: «Σίγουρα, ξεκινάει από την άμυνα. Αυτό είναι το στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε και αυτό που κάναμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε την ίδια άμυνα με την ίδια μαχητικότητα. Μην ξεχνάμε το τελευταίο περσινό παιχνίδι εδώ που ηττηθήκαμε με μεγάλη διαφορά. Έχουμε ένα έξτρα κίνητρο».

-τα δυνατά στοιχεία της Ζαλγκίρις: «Το επιθετικό ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικό για αυτούς και θέλουμε να το περιορίσουμε όσο γίνεται. Είναι καθαρά θέμα θέλησης. Για το θέμα των ασίστ πρέπει να περιορίσουμε την κυκλοφορία τους. Έχουμε αναλύσει το πώς γυρίζουν τη μπάλα και θέλουμε να εμποδίσουμε αυτό το παιχνίδι».


-την απουσία του Χάκετ: «Θέλουμε να παίξουμε και για τον Ντάνιελ. Είναι μεγάλη απουσία για εμάς. Εκτός από τα στατιστικά, είναι αυτά που έφερνε γενικότερα στην ομάδα. Βέβαια, αυτά συμβαίνουν, είναι μέρος του παιχνιδιού . Θα συνεχίσουμε για να καταφέρουμε να κερδίσουμε εδώ».

-το γήπεδο της Ζαλγκίρις: «Το γήπεδο είναι φοβερό. Είναι ωραία η ατμόσφαιρα. Σαν παίκτης σου αρέσει να παίζεις σε τέτοια γεμάτα γήπεδα. Μακάρι όλα τα γήπεδα να είναι έτσι στη Ευρώπη σε μερικά χρόνια».

-τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και την δήλωσή του ότι θέλει να περιορίσει όσο μπορεί τον Σπανούλη: «Ο Γιασικεβίτσιους κάνει πολλή καλή δουλειά. Φαίνεται από το παιχνίδι της Ζαλγκίρις, που παίζει πολύ καλά. Είναι ένας ανερχόμενος προπονητής . Ξέρουμε τι έχει κάνει και σαν παίκτης. Από εκεί και πέρα αν ήταν εύκολο να σταματήσει κάποιος τον Βασίλη, θα το έκανε όλη η Ευρώπη. Είναι δύσκολο. Είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας. Σε αυτό το επίπεδο όλοι οι παίκτες είναι επικίνδυνοι. Ο Βασίλης κάνει πιο πολλά από το να σκοράρει. Οι δημιουργίες του είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ