2022-02-09 16:20:06
Φωτογραφία για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γάμος εντός του 2022;

 



Οι γαμήλιες καμπάνες είναι έτοιμες να ηχήσουν. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα ντυθεί νυφούλα, αφού όλα δείχνουν πως εκείνη και ο Βασίλης Σταθακωστόπουλος πήραν τη μεγάλη απόφαση. Μέσα στο 2022 θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ανταλλάξουν όρκους παντοντινής αγάπης. 

Την απόλυτη ευτυχία έχει βρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθακωστόπουλο και νιώθει έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Ο γάμος δεν αργεί και ίσως το πρόσφατο ταξίδι στη Ρώμη να ήταν και το τελευταίο τους στο εξωτερικό ως μη παντρεμένοι. 

Το ταξίδι στη Ρώμη

Το ζευγάρι διανύει μία από τις ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Μετά το ταξίδι του στην Πράγα τα Χριστούγεννα, πήγε πριν μερικές μέρες στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη. Έκαναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ βόλτες και από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κωνσταντίνα στα social media δείχνει πόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη είναι στο πλευρό του Βασίλη

. Η ίδια δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από την Ιταλική πρωτεύουσα, ενώ  δεν σταμάτησε να ποζάρει στα πιο φωτογραφικά σημεία της πόλης, η οποία είναι γεμάτη από αξιοθέατα. Και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, ενώ σε μία από αυτές τον βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης του, σε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

H παρουσιάστρια μας έδωσε μια γεύση των δραστηριοτήτων τους με στιγμιότυπα από τις βόλτες τους και τις επισκέψεις τους σε αρχαιολογικούς χώρους. Μοιράστηκε εικόνες και βίντεο από το Κολοσσαίο με την ίδια να δείχνει εντυπωσιασμένη και να θέλει να το επικοινωνήσει μέσα από τα social media. Φυσικά, είναι προφανές ότι το ζευγάρι αγαπά το φαγητό και τις ωραίες γεύσεις κι έτσι δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει την κουζίνα της χώρας. Η εντυπωσιακή και ερωτευμένη παρουσιάστρια κοινοποίησε στιγμιότυπα των πιάτων τους τα οποία φαίνονταν πραγματικά νόστιμα, ενώ ήταν επιμελημένα ως προς το στήσιμό τους. Παράλληλα, οι δυο τους μένουν σε ένα ωραίο ξενοδοχείο, με τη σουίτα τους να είναι καλαίσθητη και τη θέα να εντυπωσιάζει. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έδειξαν τη θέα αλλά και τον εσωτερικό χώρο.

Ο γάμος εντός του 2022

«Οι δυο τους σκέφτονται σοβαρά μέσα στο 2022 να παντρευτούν», δήλωσε στο «Εγώ» πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον. 

Είναι κοινό μυστικό πως η Κωνσταντίνα έχει βρει στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία όλα όσα έψαχνε σε έναν άντρα: «Ο Βασίλης είναι πολύ ξεχωριστός στη ζωή μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Για να είμαι σε αυτή τη σχέση βλέπω και άλλα πράγματα. Δεν μπορώ, όμως, να τα προγραμματίσω. Δεν μπαίνουν σε κουτάκια. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια γιατί αγαπώ πολύ τη δική μου. Αυτές τις αξίες έχω από μικρό παιδί, όπως και σύντροφός του. Οπότε γιατί όχι. Είμαστε πολύ καλά, έχουμε πολλά κοινά. Χαίρομαι για την επαγγελματική του εξέλιξη κι εκείνος το ίδιο για εμένα. Μου έλεγε να πάρω μια εκπομπή να ηρεμήσει γιατί μιλάω, να πας και ραδιόφωνο μου έλεγε», έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν. 

Η δημιουργία οικογένειας

Ακόμη, ποτέ δεν έκρυψε πως όταν έβρισκε έναν σύντροφο θα ήθελε να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας: « Μου αρέσει η εννοια της οικογένειας, διότι προέρχομαι από μια δεμένη οικογένεια, που είναι για εμένα πρότυπο. Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Θεός να με αξιώσει να κάνω τα δικά μου παιδιά. Την αξία της οικογένειάς μου την αντιλήφθηκα βαθιά την περίοδο που ήμουν στο "Survivor", όταν δεν μπορούσα να επικοινωνώ μαζί τους και να τους βλέπω. Εκεί εκτίμησα ακόμα περισσότερο τη σημασία που έχουν για εμένα οι δικοί μου άνθρωποι», έχει εξομολογηθεί. 

Παρά το ότι διανύει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, λόγω των γυρισμάτων με το «Κάτι ξαναψήνεται» που προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ, αλλά και με τη σειρά των καλλυντικών «Queen Dina» που έχει λανσάρει, εκείνη βρίσκει πάντα χρόνο να αφιερώνει στον αγαπημένο της. Αλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά πως μία σχέση για να έχει μέλλον και διάρκεια, πρέπει να επενδύεις σε αυτή και να αφιερώνεις χρόνο ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι μερικές φορές αυτό. Οι δυο τους, πάντως, τα έχουν καταφέρει και απολαμβάνουν συνεχώς ο ένας την παρέα του άλλου. 

Οι συζητήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

Όλα δείχνουν πως το «Κάτι ξαναψήνεται» δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και πως θα ρίξει αυλαία τον Ιούνιο. Πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το κανάλι του Φαλήρου είναι πολύ ευχαριστημένο με τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα και έτσι επεξεργάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να την επαναφέρει στο ζωντανό πρόγραμμα, 5 χρόνια μετά το «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα να αναλάβει το νέο μεσημεριανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ στη θέση του «Love It» που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου. 



Πηγή: Περιοδικό Εγώ

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ