2022-02-09 16:00:07
Φωτογραφία για ΑΝΤ1: Τα χαμηλά νούμερα φέρνουν αποχωρήσεις στελεχών;



 Εξαιτίας των μονοψήφιων επιδόσεων στην prime time, το κλίμα είναι βαρύ στο κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ πλέον και οι ισορροπίες έχουν πλέον διαταραχθεί μεταξύ των στελεχών με ρήξεις και επιστροφές που μπορεί να μην δημοσιοποιούνται αλλά ισχύουν πέρα για πέρα. Ετσι, από τη μία πλευρά η Τουρκάλα Πελίν Ακάτ που είχε απολυθεί το 2018 επέστρεψε και μάλιστα για τον ίδιο λόγο που τότε είχε δει την πόρτα της εξόδου – τα χαμηλά νούμερα και το χαμένο έδαφος που δεν είχε καταφέρει να κερδίσει με τις επιλογές της σε επίπεδο πρόγράμματος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέλαβε την ίδια θέση που είχε τότε, ως Regional Programming Consultant, αλλά παραμένει ακόμα μυστήριο γιατί δεν ανακοινώνεται επίσημα από το κανάλι. Μήπως προτού καν αναλάβει επιστρέψει από εκεί που ήρθε;

Από την άλλη, το χάσμα ανάμεσα στην Λίνα Λίτου, Γενική Διευθύντρια του ΑΝΤ1 και τον Τζώρτζη Ποφάντη, Διευθυντή Προγράμματος, από τη στιγμή μάλιστα που ο τελευταίος επιβεβαιώθηκε καθώς ουκ ολίγες φορές και μάλιστα ακόμα και στην παρουσίαση προγράμματος εξέφρασε την διαφωνία του αναφορικά με την στροφή του σταθμού στα ριάλιτι

. Και εκ του αποτελέσματος είχε δίκιο καθώς τόσο το “Game of Chefs” όσο και η “Φάρμα” αποδείχθηκαν βατερλό για τον ΑΝΤ1 ενώ αντιθέτως οι “Αγριες Μέλισσες” έστω και με τα χειρότερα ποσοστά στην 3χρονη ζωής τους κατάφεραν να κρατήσουν με κάποια σχετική αξιοπρέπεια το κανάλι ζωντανό απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό.

Μάλιστα, ως αποτέλεσμα όλων των προηγουμένων θεωρείται βέβαιο ότι η συνεργασία του ΑΝΤ1 με την εταιρεία παραγωγής Silverline media productions του Νίκου Κάλλη αποτελεί παρελθόν. Κι αυτό γιατί το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 θεωρεί ότι ο κακός χειρισμός και προγραμματισμός του σταθμού του Αμαρουσίου φταίει για την κακή πορεία των προϊόντων του (Φάρμα και Game of Chefs) από τη στιγμή που ο δεύτερος κύκλος της Φάρμας έπαιζε και παίζει ό,τι ώρα και μέρα τύχαινε. Ετσι, κανένα από τα πρότζεκτ που επρόκειται να βγουν στον αέρα το προσεχές διάστημα δεν θα βγουν στον αέρα, ενώ ο Νίκος Κάλλης μαθαίνω ότι ήδη έχει αρχίσει τις επαφές με άλλα κανάλια. Συγκεκριμένα, στον ΑLPHA συμφώνησε να κάνει το “Πλάκα κάνεις”, ενώ ηδη έχει κάνει ένα ραντεβού με MEGA kαι επίσης οι καλές σχέσεις με τον Γιάννη Λάτσιο δεν κρύβονται οπότε και το OPEN παίζει σαν εναλλακτική.

Νομίζω ότι τελικά τον τελευταίο λόγο για το τι μέλλει γενέσθαι με τα στελέχη του ΑΝΤ1 θα δώσει η πλατφόρμα και αν τελικά θα βγει ποτέ στον αέρα ή ναυαγήσει συμπαρασύροντας μαζί της πρόσωπα, πρότζεκτ και καριέρες.

tinasmess.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ