2023-04-01 08:40:03
Φωτογραφία για Οι συζητήσεις για την τηλεοπτική επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου
Η Ιωάννα Μαλέσκου ακολουθεί το ίδιο μοτίβο και στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική της ζωή. Το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαρτίου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Ραφήνας τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά χωρίς να το ξέρει κανείς. Η ίδια ανακοίνωσε μόνη της την εγκυμοσύνη της νωρίτερα όταν η είδηση είχε αρχίσει να κυκλοφορεί προκειμένου να προλάβει sites και ψυχαγωγικές εκπομπές ενώ μόνη της επίσης αποκάλυψε και το φύλο του μωρού της που είναι κοριτσάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ήδη ξεκινήσει εν κρυπτώ διαπραγματεύσεις για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη με δύο τουλάχιστον μνηστήρες να είναι αυτή τη στιγμή διατεθειμένοι να ανοίξουν την πόρτα για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται αν και προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται επαφή. Θα μπορούσε να είναι η νέα παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα την επόμενη σεζόν καθώς πληροί τα δύο βασικά ζητούμενα του παρουσιαστή: Να υπάρχει η συμπαρουσιάστρια δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής (ενημέρωση και ψυχαγωγία) και να αναλάβει στο πλευρό του ένα πρόσωπο που θα δώσει ώθηση στα εμπορικά του «Πρωινού»
. Εμπόδιο σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή αποτελούν αφενός κάποιοι άκομψοι χαρακτηρισμοί του Γιώργου Λιάγκα για την Ιωάννα Μαλέσκου στο παρελθόν αφετέρου η αρκετά παλαιότερη άρνηση της παρουσιάστριας να συμμετάσχει τότε σε δοκιμαστικό για τη Late Night εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Από την άλλη ενδιαφέρον για την Ιωάννα Μαλέσκου – και εδώ μάλλον επιβεβαιώνεται η επαφή – έχει δείξει και το STAR με το ένα σενάριο να την θέλει να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του σταθμού και το δεύτερο καινούργια μεσημεριανή εκπομπή. Το όνομά της έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και άλλων καναλιών.

Πηγή: reader

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ