2024-02-10 13:44:41
Φωτογραφία για Παίρνει μορφή και η Αποθήκη 3 του ΟΣΕ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης
Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα λειτουργήσει ως κινηματοθέατρο και χώρος εκδηλώσεων

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες αποκατάστασης των αποθηκών του ΟΣΕ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Ήδη, όπως παρουσιάσαμε πριν λίγες ημέρες, οι εργασίες στην αποθήκη 1 βρίσκονται σε τροχιά ολοκλήρωσης, ενώ μορφή παίρνει και η αποθήκη 3, που θα λειτουργήσει ως κινηματοθέατρο και χώρος εκδηλώσεων.

gnomionline.gr

Η αποθήκη μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό χώρο κινηματοθεάτρου, εμβαδού 507 τμ. Το διάστημα αυτό πραγματοποιούνται εργασίες στα συστήματα ψύξης – θέρμανσης, εργασίες κατασκευής της σκήνη και στα καμαρίνια και στον πάνω όροφο στους βοηθητικούς χώρους​​ WC και στους χώρους προβολής.

Συνολικά το έργο περιλάμβανε για την αποθήκη 1: Εργασίες στερέωσης και αποκατάστασης της εξωτερικής όψης του κτιρίου καθώς και εργασίες εσωτερικής διαρρύθμισής του. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, το κτίριο θα φιλοξενήσει εκδοτήρια εισιτηρίων για τα πλοία καθώς και μια έκθεση-αγορά τοπικών προϊόντων σε συνολικό εμβαδόν 309 τ.μ.


Στη θέση της αποθήκης 2, κατασκευάζεται ένα καινούριο διώροφο κτίριο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος εστίασης και καφέ, συνολικού εμβαδού 558 τ.μ.

Στα όρια της αποθήκης 3, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας έχει καταρρεύσει, κτίζεται ένα νέο διώροφο κτίριο, εμβαδού 507 τ.μ., με ταυτόχρονη αποκατάσταση του τμήματος της αποθήκης που σώζεται που θα λειτουργήσει ως κινηματοθέατρο.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ