2012-07-03 22:54:31
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Με δύο τσιγγάνες στο ίδιο κελί η Βίκυ Σταμάτη!
Λένε και τη μοίρα στη "βλαχάρα";

Και μόνο το άκουσμα της είδησης δημιουργεί μεγάλη έκπληξη. Κυρίως γιατί, εξ όσων φαίνεται, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τα στοιχειώδη για τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, ενώ η ίδια φαίνεται ότι από τις καμπάνες στον Αστέρα και τις σουίτες του Four Seasons στο Παρίσι, βρέθηκε να μοιράζεται το κελί της με άλλες δύο συγκρατούμενές της. Μόνο που αυτές είναι τσιγγάνες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σπύρου Καρατζαφέρη, που ο ίδιος αποκάλυψε πριν λίγο στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο", του Άκη Παυλόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται σε απόγνωση κάνοντας λόγο ακόμη και για φυσική εξόντωσή της, δια του εγκλεισμού!

"Θα αυτοκτονήσω αν δεν βγω..."

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο newsvoice.gr η Βίκυ Σταμάτη μεταξύ άλλων απαντά στους επικριτές της που την κατηγορούν για τα ασύλληπτης αξίας ψώνια που πραγματοποιούσε, υποστηρίζοντας πως έτσι ζούσε η μέση Ελληνίδα.


Συγκεκριμένα σε ερώτηση που της έγινε για την αίτηση απόφυλάκισή της και το κατά πόσο η Δικαιοσύνη θα το δει θετικά απάντησε ότι: «Κατά τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό μας η Δικαιοσύνη είναι έννοια ιερή, ομογάλακτη αδελφή της επιείκειας. Σας θυμίζω το «Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της γης» (Ησ. 26, 9β’), όπως λέει ο Προφήτης Ησαΐας αλλά στη δική μου υπόθεση η Δικαιοσύνη φαίνεται ότι εκώφευσε, πειθάρχησε δε σε πολιτικά, προεκλογικά παραγγέλματα, επικράτησε δε αντί της Αρχής της Νομιμότητος και της Αναλογικότητος η Αρχή της Σκοπιμότητος, καίτοι δεν ήμουν ούτε ύποπτη φυγής, ούτε επικίνδυνη, ούτε μπορούσα να δυσχεράνω με οποιοδήποτε τρόπο το έργο της ανάκρισης. Τα δε οικογενειακά κριτήρια περί_ μητρότητος ενός ανηλίκου τέκνου παρέμειναν γράμμα κενό.

Τελικά, επικράτησαν οι πολιτικές – κομματικές νομενκλατούρες οι οποίες υποκριτικά φερόμενες ξόρκισαν στο πρόσωπο μου το κακό και με έριξαν εντέχνως στα πυρά της Ιεράς Εξέτασης που έπρεπε να πληρώσω συνολικά για την μεταπολιτευτική, πολιτική κομματική απαξίωση και έτσι υπήρξα ιδανικό θύμα σε συνθήκες τηλεοπτικής δημοκρατίας, ανθρωποφαγίας. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα οι συντεταγμένες εξουσίες αν δεν επικοινωνούν, τουλάχιστον δεν αλληλουπονομεύονται!!!

Πιστεύω λοιπόν, όχι η Δικαιοσύνη σε καινούργιο αίτημα μου περί αποφυλάκισης δύναται και οφείλει ν’ απαντήσει θετικά ως ανεξάρτητη συντεταγμένη αρχή, άλλως αποφασίζει την φυσική μου εξόντωση και υπογράφει την αυτοκτονία μου».

Η σύζυγος του Άκη δεν διστάζει ακόμη και τώρα που βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να δηλώσει ότι ο τρόπος ζωής της ανταποκρινόταν με τον τρόπο ζωής της μέσης Ελληνίδας, προκαλώντας ακόμη περισσότερο το δημόσιο αίσθημα ειδικά σήμερα που η χώρα βιώνει δύσκολες στιγμές; «ένας καλόπιστος παρατηρητής αν προέβαινε δειγματοληπτικά σε έρευνα των φερομένων δαπανών πολυτελούς διαβίωσής μου με αυστηρά κριτήρια θα διαπίστωνε ότι αυτές ανταποκρίνονται στον τότε τρόπο ζωής μιας μέσης Ελληνίδας, με μία στοιχειώδη οικονομική άνεση. Αλλά οι κατήγοροι μου, οι τηλεοπτικοί, δημοσιογραφικοί κεκράκτες, ποτέ δεν απάντησαν στο ερώτημα που προκύπτει αβίαστα και τους προκαλώ, αφού μου δίνετε την ευκαιρία, να ανατρέξουν στο «πόθεν έσχες» δεκαετίας για συζύγους διατελεσάντων πρωθυπουργών, υπουργών, μιντιαρχών, μεγαλοκατασκευαστών, εθνικών εργολάβων, εθνοπατέρων. μεγαλοδημοσιογράφων, ως και στο «πόθεν έσχες» των πάσης φύσεως τρωκτικών, εφοριών, πολεοδομιών συστήματος υγείας, και άλλων δημοσίων λειτουργών.

Χαριτολογώντας βέβαια πριν τους προλάβει το ΔΝΤ. Αν οι κύριοι αυτοί κάνουν αυτή την έρευνα εγώ θα δεχτώ ν’ ανέβω στην γκιλοτίνα στην Πλατεία Συντάγματος».

Η ίδια πιστεύει ότι στο τέλος θα δικαιωθεί και θα βρίσκεται και πάλι ελεύθερη. «Πιστεύω ότι όταν αχθεί η ποινική μου υπόθεση στο ακροατήριο θα καταφανεί εν πολλοίς και η συρραφή και η νομική κατασκευή του κατηγορητηρίου που μου αναλογεί αφού το κατηγορητήριο αγγίζει τα όρια του ιδιωνύμου εγκλήματος και έχει ως βάση μια κακώς νοούμενη οικογενειακή ευθύνη που αντίκειται στις αρχές του Ευρωπαϊκού Ουμανιστικού Νομικού Πολιτισμού.

Βέβαια, σ’ αυτό το στάδιο μιλάμε για αποχρώσες ενδείξεις ενοχής και όχι βέβαια για αποδείξεις. Έχω βεβαία την πεποίθηση της αθωότητός μου, είμαι και δηλώνω αθώα, αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι σε μία Ευρωπαϊκή χώρα η προφυλάκιση εξισούται με προκαταβολή μελλοντικής ποινής και με παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας και  δεν μπορώ να δεχθώ ότι κάποιοι έχουν προαποφασίσει την φυσική μας εξόντωση δια του εγκλεισμού άλλως μας υποδεικνύουν εμμέσως τον τρόπο εξόδου μας από τις εκκρεμείς υποθέσεις δια της αυτοκτονίας.

Σας είπα ότι κάποιοι έχουν δώσει εντολές «μάτια και στόματα ερμητικά κλειστά». Εγώ όμως αυτό δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθώ, θα μιλάω, θα σκέφτομαι, θα διαμαρτύρομαι ελεύθερα μέχρι τελικής πτώσεως». 
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ