2012-07-05 09:24:03
Φωτογραφία για ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
Το μπέρδεμα σχετικά με το ποιοι και πώς θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στην εθνική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή καθώς και το γεγονός ότι δεν αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για την ανασυγκρότηση των οργάνων του κόμματος, έχει δημιουργήσει ένα θολό σκηνικό για την αυριανή εκδήλωση στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το σημαντικότερο πρόβλημα έχει να κάνει με τους συμμετέχοντες, καθώς κανείς δεν ήξερε ολοκληρωμένα σε ποιους θα αποσταλεί πρόσκληση. Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης πολλά ήταν στον αέρα και αναμένεται σήμερα Πέμπτη να ξεκαθαρίσουν για να μην γίνουν παρεξηγήσεις, που θα επισκιάσουν κάθε άλλη δραστηριότητα.

Ιστορικά στελέχη, πρώην βουλευτές και άλλοι παράγοντες διαμήνυαν με κάθε τρόπο στην Ιπποκράτους ότι εάν δεν προσκληθούν επίσημα και προσωπικά δεν πρόκειται να κατέβουν στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ακόμη κι έτσι όμως κάποιοι επέμειναν ή σκέφτονταν να μην συμμετάσχουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο, που αντιμετωπίζονται από την Ιπποκράτους. Έλεγαν χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να μηδενιστεί μία πορεία 30 χρόνων στο ΠΑΣΟΚ και να τρέχουν τώρα για να ξαναγραφτούν από την αρχή στους κομματικούς καταλόγους.


Με ενδιαφέρον επίσης αναμένεται η στάση ορισμένων κορυφαίων, που δεν βλέπουν, στην πραγματικότητα το λόγο να προσέλθουν στη συνδιάσκεψη, καθώς δεν θα γίνει κάποια διευρυμένη και ουσιαστική συζήτηση. Όπως επίσης έχει ενδιαφέρον και η στάση άλλων στελεχών, που νιώθουν απομονωμένοι από την Ιπποκράτους, όπως ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που ειρωνεύτηκε τη διαδικασία με αναρτήσεις του στο twitter.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι συμμετέχοντες στη συνδιάσκεψη ίσως ξεπεράσουν τελικά τα 2000 άτομα.
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ