2012-07-05 19:44:02
Φωτογραφία για Wall Street Journal: ''Η τρόικα μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση''
Κατά το δημοσίευμα οι τροικανοί θα ζητήσουν μέσα στο 2012 νέα μέτρα περίπου 2 δις ευρώ, όσα δηλαδή υπολογίζουν οι δανειστές μας ότι... χάθηκαν εξαιτίας των 2 εκλογικών αναμετρήσεων.

Μάλιστα στην εφημερίδα αξιωματούχος της τρόικας φέρεται να διαρρέει πως: ''η Ελλάδα δεν έχει κάνει αυτά που έχει υποσχεθεί. Παραπονιέται συνεχώς ότι το πρόγραμμα είναι λάθος και ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί, τη στιγμή που άλλες χώρες με αντίστοιχα προγράμματα τα έχουν εφαρμόσει και έχουν δει αποτελέσματα. Οι συνεχείς απαιτήσεις της Αθήνας για καλύτερους όρους, την ώρα μάλιστα που δεν εφαρμόζονται τα συμφωνηθέντα, έχει προκαλέσει κόπωση σε πολλούς στην ευρωζώνη, στέλνοντας αρνητικά σήματα στους πιστωτές της χώρας''.

Για αυτό και η Wall Street Journal περιμένει σύγκρουση της κυβέρνησης με την τρόικα, ικανή να απειλήσει την ''εύθραυστη κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ''.

Στο δημοσίευμα ανώτατο στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης φέρεται να δηλώνει : ''Αν η τρόικα δεν επιδείξει ευελιξία, ο κυβερνητικός συνασπισμος θα καταρρεύσει και η Ελλάδα ενδέχεται να οδηγηθεί σε νέες εκλογές.Αν οι απαιτήσεις είναι υπερβολικές, η τρόικα θα είναι υπεύθυνη για την πολιτική διάλυση που θα ακολουθήσει''.

lamiareport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παρουσιάστηκε ο Κατσαβάκης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παρουσιάστηκε ο Κατσαβάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ