2012-03-18 12:27:22
Φωτογραφία για VIDEO: Δεν ήθελα να γίνω πολιτικός, ομολογεί ο Παπανδρέου
Oι κακές παρέες πήραν τον Γιώργο Παπανδρέου από τα βιβλία του και τον έστρεψαν προς την πολιτική! «Δεν ήθελα να γίνω πολιτικός» αποκάλυψε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC.

Ο πρώην πρωθυπουργός και απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι τα βιώματά του τον οδήγησαν προς τον πολιτικό στίβο, αφού όταν ήταν μικρότερος δεν ήθελε να εμπλακεί με αυτόν. «Δεν μου αρέσουν οι λέξεις κληρονομιά και αριστοκρατία. Είμαι από δημοκρατική χώρα και τόσο ο πατέρας μου όσο και ο παππούς μου ήταν αγωνιστές. Θα μπορούσα να ήμουν ακαδημαϊκός. Όλοι θέλουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο μας, όμως είχα πολιτικές επιρροές κι έτσι αναμείχθηκα με την πολιτική» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι η φυλάκιση του πατέρα του έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Kαι σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δήλωσε ότι θα ήθελε να ανοίξει μια σχολή... δημοκρατίας στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι η χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία. Σκεφτόμουν να ανοίξω μια σχολή για την εκπαίδευση των πολιτικών, με εκπαίδευση για τη δημοκρατία».

Ουδέν σχόλιον...
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σ.ΤΣΙΩΛΗΣ: Είναι Χ και... under!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σ.ΤΣΙΩΛΗΣ: Είναι Χ και... under!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ