2012-03-18 19:27:06
Φωτογραφία για ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΡΑΙΜ!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηγούμενος Βατοπεδίου Εφραίμ που βρίσκεται προφυλακισμένος για τους γνωστούς λόγους , στον Κορυδαλλό,θα εξέλθει των Φυλακών την προσεχή Τετάρτη,ύστερα από την θετική εισήγηση του εισηγητή του Δικαστικού Συμβουλίου, το οποίο έχει χρεωθεί την υπόθεσή του, ύστερα από την απορριπτική απόφαση της ανακρίτριας κ.Καλού,για δεύτερη φορά,πριν από δύο περίπου βδομάδες!

Το νέο αυτό κυκλοφορεί ευρέως μέσα στο περιβάλλον του Γέροντα Εφραίμ και έχει γεμίσει χαρά και αισιοδοξία όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται γιαυτόν.

Μολονότι η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επισήμως, από κάποια δικαστική πηγή,εντούτοις όλα δείχνουν οτι ο Γέροντας Εφραίμ θα κάνει Πάσχα, στο Αγιο Ορος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι λόγοι που έχουν οδηγήσει το Συμβούλιο σε αυτή την θετική, για τον Γέροντα Εφραίμ, απόφαση ,είναι πολλοί και θα εξηγηθούν στο σκεπτικό της απόφασης επαρκώς!

Εκείνο,ωστόσο,που έχει αλλάξει τη στάση και τη θέση των δικαστών,παρά την εμμονή της κ.Καλού σε αρνητική στάση,είναι, κατ'αρχή, το διεθνές ενδιαφέρον που παρουσιάζει η περίπτωση του Γέροντα Εφραίμ.
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ