2012-10-06 11:04:26
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η SUPER LEAGUE  ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ...
Επιστολή απέστειλε η Σούπερ Λιγκ στο "gazzetta.gr", σχετικά με άρθρο το οποίο έκανε λόγο για επαφές της διοργανώτριας αρχής με άλλο τηλεοπτικό φορέα για τα δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Με την επιστολή της η Σούπερ Λιγκ γνωστοποιεί πως ουδέποτε η διοργανώτρια αρχή, ΠΑΕ-μέλος της ή εξουσιοδοτημένος συνεργάτης μίλησε με οποιοδήποτε τρίτο τηλεοπτικό φορέα για τα δικαιώματα του πρωταθλήματος. Μάλιστα τονίζεται πως η Σούπερ Λιγκ ήδη επεξεργάζεται, σε συνεργασία με τη Forthnet, την υπογραφή νέων συμβάσεων ώστε να καλύπτεται το νέο αναδιαρθρωμένο πρωτάθλημα των 18 ομάδων.

Αναλυτικά η επιστολή:

ΠΡΟΣ

1) ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW.GAZZETTA.GR

2) ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ SITE ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "'ΔΙΧΤΥΑ' ΛΙΓΚΑΣ ΣΕ ΟΤΕ;" ΤΗΣ 4ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012-10-05

Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2012

Αριθ. Πρωτ.: 6485


Αγαπητοί κύριοι,

Αναφορικά με το ως άνω δημοσίευμα σας, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

α) Ο συνεταιρισμός της Super League και οι 16 ΠΑΕ - μέλη αυτού έχουν παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Πρωταθλήματος "Super League ΟΠΑΠ", καθώς και των Πρωταθλημάτων Νέων Κ17 & Κ20, αποκλειστικά στον όμιλο Forthnet, μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2014-15 για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία.

β) Από το 2008, οπότε και ξεκίνησε η κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η Forthnet στήριξε εμπράκτως το εν λόγω εγχείρημα, καταβάλλοντας σημαντικά ποσά και επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων της Super League, κάτι που εξακολουθεί να κάνει μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, από το 2008 μέχρι και σήμερα, η Forthnet είναι απόλυτα συνεπής στην καταβολή των οικονομικών ανταλλαγμάτων που έχουν συνομολογηθεί στις μεταξύ μας συμβάσεις και ουδέποτε υπήρξε φαινόμενο υπερημερίας πληρωμών.

γ) Επισημαίνεται, δε, ότι ο συνεταιρισμός της Super League ήδη επεξεργάζεται, σε συνεργασία με τη Forthnet, την υπογραφή νέων συμβάσεων ώστε να καλύπτεται το νέο αναδιαρθρωμένο πρωτάθλημα των 18 ομάδων, το σύνολο των οποίων θα ενταχθεί υπό τη σκέπη της Forthnet μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

δ) Ουδέποτε η Super League ή ΠΑΕ-μέλος της ή εξουσιοδοτημένος συνεργάτης αυτών ή εν γένει πρόσωπο σχετιζόμενο άμεσα ή έμμεσα από το συνεταιρισμό μας και τις ΠΑΕ - μέλη αυτού δεν έχει εισέλθει σε καμία συζήτηση διερευνητική ή άλλη, επίσημη ή ανεπίσημη, με οποιοδήποτε τρίτο τηλεοπτικό φορέα (περιλαμβανομένης της πλατφόρμας ΟΤΕ TV ή της ίδιας της ΟΤΕ Α.Ε. ή προσώπου σχετιζόμενου με αυτές) περί δήθεν παροχής σε αυτές τηλεοπτικών δικαιωμάτων των Πρωταθλημάτων της Super League, είτε για την τρέχουσα συμβατική διάρκεια των υφιστάμενων συμφωνιών (ήτοι για την περίοδο από σήμερα μέχρι και τη λήξη της περιόδου 2014-15), είτε για το διάστημα μετά τη λήξη των εν λόγω συμβάσεων.

ε) Ως εκ τούτου, το ως άνω δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο site σας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και προκαλεί ιδιαίτερη ζημιά πρωτίστως στον Όμιλο Forthnet και δευτερευόντως και στο συνεταιρισμό μας, ενώ παράλληλα δημιουργεί σύγχυση στο τηλεοπτικό και φίλαθλο κοινό και δη στους συνδρομητές της πλατφόρμας Nova.

Για τους ως άνω λόγους σας ζητούμε να ανασκευάσετε άμεσα το ως άνω δημοσίευμα σας, προς αποκατάσταση της αλήθειας, με όποιο πρόσφορο τρόπο θεωρείτε εσείς κατάλληλο.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Μώραλης

Πρόεδρος Δ.Σ.

SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ