2012-11-11 11:03:58
Φωτογραφία για Αχαΐα: Η γυναίκα – «αράχνη» και το άγνωστο τηλεφώνημα του Μάριου
Το τελευταίο τηλεφώνημα του Μάριου με αστυνομικό, μία γυναίκα «αράχνη» που δεν συμπεριλαμβάνεται στους κατηγορουμένους και οι τελευταίες συναντήσεις του 71χρονου «πράκτορα της CIA» είναι τα σημεία κλειδιά που αποκαλύπτει ο Τύπος της Κυριακής και μπορούν να δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου.

Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τον Μάριο, μόλις μισή ώρα πριν από την εξαφάνισή του, είναι ένας αρχιφύλακας που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ, γιος του 71χρονου που συνελήφθη ως «εγκέφαλος» της απαγωγής. Η συνομιλία έγινε στις 9 Αυγούστου 2012, διήρκησε τρία λεπτά και λίγη ώρα μετά από αυτήν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Παλαιό Φάληρο το αγαπημένο αυτοκίνητο του Μάριου.

Το κινητό του τηλέφωνο από εκείνη τη στιγμή έπαψε να λειτουργεί και τα ίχνη του χάθηκαν. Ο αστυνομικός ήταν φίλος του 26χρονου και το περιεχόμενο της συνομιλίας τους κρίνεται ως άκρως σημαντικό.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι τελευταίες συναντήσεις του 71χρονου με άτομα που δεν έχουν συλληφθεί από τις οποίες μπορεί να εξακριβωθεί το γιατί η συμμορία δεν απήγαγε τη μητέρα του Μάριου, όπως αρχικά σχεδίαζε, γιατί κατέληξε στην απαγωγή και που είναι τώρα ο 26χρονος.

Κομβικό ρόλο φαίνεται να έπαιζε επίσης γυναίκα - «αράχνη», η οποία ενδέχεται να υποκινούσε τις ενέργειες του φερόμενου ως αρχηγού αντλώντας πληροφορίες από τη μητέρα του Μάριου με την οποία είχε στενές σχέσεις.

Πηγή: newsbeast
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ