2012-11-12 15:55:03
Φωτογραφία για Ημερίδα με τους εισαγγελείς για την εφαρμογή του νόμου για όσους κακοποιούν τα ζώα
Ημερίδα με την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (Ε.Ε.Ε.) σχετικά με την εφαρμογή του νόμου 4039/2012 διοργανώνει η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) και η... Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 115 Φιλοζωικών Σωματείων (Π.Σ.Ε.Φ.Σ.). για όσους κακοποιούν τα ζώα.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 (17:00 – 21:00) στην αίθουσα «Ι. Δρακόπουλος» (Προπύλαια) στο κεντρικό κτίριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την προεδρία του αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Εμμανουήλ - Ρούσσου Παπαδάκη, θα γίνει εξέταση της εφαρμογής του σύγχρονου τιμωρητικού δικαίου όσον αφορά στην παραβατική συμπεριφορά απέναντι στα άλλα ζωικά είδη στην χώρα μας αλλά και στην σύγχρονη Ευρώπη.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές: «Το πρόβλημα της εφαρμογής του νόμου 4039/2012, που ισχύει από τον περασμένο Φεβρουάριο άρχισε να μας απασχολεί ήδη από την “Ά Ευρωπαϊκή Συνάντηση για την Ευρωπαϊκή Προοπτική της Φιλοζωικής Κουλτούρας στην Ελλάδα του Σήμερα”, που οργανώσαμε τον περασμένο Οκτώβριο στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών με την συνεργασία του Ευρωπαίου Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Την έκβαση του οποίου θα διαπραγματευθούμε στις 14-11-2012 στις Βρυξέλλες ενώπιον της αρμόδιας Κοινοτικής Επιτροπής, εκπροσωπούμενοι από την πρόεδρο μας κ. Αναστασία Μπομπολάκη, τον Κοσμήτορα της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. καθηγητή κ. Θ. Ντινόπουλο και τον κατ’ εξοχήν ειδήμονα του Διοικητικού Δικαίου μετρ κ. Βασίλη Παπαγεωργίου».
zoosos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ