2012-03-23 21:18:52
Φωτογραφία για Χρ. Πρωτόπαπας: Ναι, φοβάμαι να πάω στην παρέλαση... κατά τ' άλλα θα πάει για να τιμήσει αυτούς που πολέμησαν το 21!!
Τον φόβο του για τις φασαρίες που μπορεί να γίνουν στην παρέλαση εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας. Σε συνέντευξή του στο ρ/σ «Flash 96,0», ο κ. Πρωτόπαπας διευκρίνισε ότι παρά το γεγονός ότι φοβάται ο ίδιος θα παραστεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

«Δεν είναι για κανέναν ευχάριστες οι αποδοκιμασίες. Ναι, τις φοβάμαι. Άνθρωπος είμαι, δεν είμαι από σίδερο. Από εκεί και πέρα βέβαια πρέπει να πάμε στην παρέλαση, διότι δεν γίνεται αλλιώς. Δηλαδή καταλαβαίνω τον κόσμο να μας αποδοκιμάσει, υπάρχει κόσμος που έχει πίεση μεγάλη, έχει ανέργους στο σπίτι, του έχουμε κόψει την σύνταξή του, εμείς από μέσα μας ξέρουμε ότι το κάναμε αναγκασμένοι από τα πράγματα, αυτός όμως που το δέχεται δεν είναι τόσο απλό να μην φωνάξει, να μην διαμαρτυρηθεί, θα το κάνει!» δήλωσε.

Πάντως, ο κ. Πρωτόπαπας έσπευσε να διαχωρίσει τη διαμαρτυρία, την αποδοκιμασία και τη βία, τις εκθέσεις και τους τραμπουκισμούς, προσθέτοντας ότι αυτοί που ασκούν βία είναι οργανωμένοι.

«Αλλά είναι άλλο η διαμαρτυρία, άλλο πιθανή αποδοκιμασία και άλλο οι μορφές βίας και οι εκθέσεις και οι τραμπουκισμοί, οι οποίοι δεν ταιριάζουν στους Έλληνες. Ο αγανακτισμένος δεν τραμπουκίζει και δεν βιαιοπραγεί. Ο αγανακτισμένος απλώς εκφράζει μια διαμαρτυρία. Αυτός ο οποίος πιθανόν να παρασύρει και τον αγανακτισμένο να ασκήσει βία είναι οργανωμένος, μην έχουμε αυταπάτες», σημείωσε. DexiExtrem
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ