2013-01-09 11:06:06
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ : ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΙΝΟ...
Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης μίλησε στον «Γαύρο» για το εξαιρετικό ντεμπούτο που πραγματοποίησε ο Χουάν Πάμπλο Πίνο στο ματς με την Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

«Το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο πραγματοποίησε την Κυριακή το απόγευμα στο Καραϊσκάκη με τη Βέροια ο Πίνο! Στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση ο Κολομβιανός άσος απέδειξε πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι και πως ήρθε για να μείνει στον Ολυμπιακό και να βρει τον χαμένο του εαυτό. Πολύ σωστά αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης, καθώς με την είσοδό του στο παιχνίδι και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0 κατάφερε με δυο ασίστ και πολλές περίτεχνες ενέργειες και να κλέψει την παράσταση, αλλά και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ενας αρκετά ουσιαστικός παίκτης, με τρομερή ντρίμπλα, δυνατό σουτ και… άψογη τεχνική! Ενώ είναι γρήγορος και πολύ εκρηκτικός! Θεωρώ ότι μαζί και με τον Τζαμέλ Αμπντούν θα αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού. Αν οι δυο τους βρουν χημεία μεταξύ τους, θα κάνουν πράγματα και θαύματα και θα δημιουργούν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Καθώς και οι δυο τους είναι ποδοσφαιριστές που «σπάνε» τις αντίπαλες άμυνες και μπαίνουν κατά μέτωπο στη μεγάλη περιοχή και τελειώνουν τις φάσεις.


Οπως πολύ σωστά είπε και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες, οι δυο ποδοσφαιριστές μοιάζουν μεταξύ τους αγωνιστικά. Πάντως ο Πίνο θέλει ακόμα δουλειά. Εχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα κι αυτό φάνηκε, καθώς σπάνια ένας ποδοσφαιριστής που έχει να παίξει σχεδόν έναν χρόνο ποδόσφαιρο πραγματοποιεί τέτοια εμφάνιση. Μπράβο του πραγματικά. Μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο που πραγματοποίησε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, αυτομάτως έβαλε τον πήχη ψηλά και πρέπει τώρα στις επόμενες εμφανίσεις του να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος και πιο βελτιωμένος!

Είναι άξιο αναφοράς να πούμε για το καλό σκάουτινγκ του Ολυμπιακού στην περίπτωση αυτή και να δώσουμε συγχαρητήρια. Καθώς σπάνια βρίσκεις ένα τέτοιο… λαβράκι ελεύθερο. Βέβαια τις περισσότερες φορές είναι και ρίσκο, αλλά ο Πίνο έδειξε ότι είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και πως μπορεί στο μέλλον να βοηθήσει την ομάδα, ειδικά στα δυο παιχνίδια με τη Λεβάντε για το Europa League».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ