2013-02-12 18:47:04
Φωτογραφία για Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 36χρονου
Ένας 48άχρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία 36χρονου, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τον περασμένο Απρίλιο, σε... κατάσταση αποσύνθεσης, σε χαράδρα, δίπλα από την παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων Τρικάλων.

Όπως έγινε γνωστό, το κίνητρο της δολοφονίας εκτιμάται ότι ήταν οι επαγγελματικές διαφορές που είχε ο φερόμενος ως δράστης με το θύμα του. Οι δύο άνδρες είχαν φορτηγά-ψυγεία με τα οποία μετέφεραν κρέατα και ευπαθή προϊόντα από και προς βαλκανικές χώρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το έγκλημα σημειώθηκε ένα μήνα πριν τον εντοπισμό του πτώματος του 36άχρονου. Θύτης και θύμα συναντήθηκαν στα Γιάννινα και η κουβέντα τους εξελίχθηκε σε καβγά. Ο 48άχρονος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 36άχρονο με υποπολυβόλο, τύπου Σκόρπιον, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια μετέφερε τη σορό του 36άχρονου και την πέταξε σε χαράδρα, δίπλα από την παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων - Τρικάλων, όπου βρέθηκε ένα μήνα αργότερα.


Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν έπειτα από πολύμηνες έρευνες να φτάσουν στα ίχνη του φερόμενου ως δολοφόνου και τον συνέλαβαν τελικά χθες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σε έρευνα στο φορτηγό-αυτοκίνητό του συλληφθέντα βρέθηκαν ένα υποπολυβόλο Σκόρπιον με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια, ένα μπαστούνι του Μπέιζμπολ κι ένα πτυσσόμενο στιλέτο.

Επίσης σε έρευνα στο πατρικό του σπίτι στην Πέλλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο τύπου Φλόμπερτ, ένα πιστόλι ρέπλικα, ένα πιστόλι κρότου κι ένα φυσίγγι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
e-typos.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ