2013-02-16 22:32:07
Φωτογραφία για Αγγέλου : «Yπάρχει πίεση»
Iκανοποιημένος φάνηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΑΡΗ Βαγγέλης Αγγέλου μετά τη νίκη επί του Πανελευσινιακού στο Αλεξάνδρειο τονίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει πίεση στην ομάδα λόγω του βαρύ ονόματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις : 

 

«Προερχόμασταν από τη διακοπή, αντιμετωπίσαμε προβλήματα αυτή την εβδομάδα, ξέραμε ότι δεν θα είχαμε ρυθμό και τα 40 λεπτά.

Κάναμε κακό τέταρτο δεκάλεπτο και 18 λάθη. Όταν μια επιθετική ομάδα την αναγκάζεις να βάλει 55 πόντους, μπορούμε να πούμε ότι το ματς το κέρδισε η ενέργεια, αν είχαμε κάνει λιγότερα λάθη».

Για τη συνέχεια : «Και μαθηματικά με δύο νίκες εναντίον Ηλυσιακού και Ελευσίνας ξεκαθαρίσαμε τον πρώτο μας στόχο. 

Από εδώ και πέρα θα ρισκάρουμε στην προπόνηση ώστε να βάλουμε στην ομάδα περισσότερη ποιότητα και μεγαλύτερη ένταση σε λιγότερο χρόνο.

Είχαμε κατεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση, έχουμε την τύχη να έχει καλή οργάνωση το σταφ, στην πρόβλεψη και το χτίσιμο των παιχνιδιών. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, τα ξέρετε, και κατεβάσαμε ταχύτητα. 


Η ομάδα έχει χάσει ρυθμό, σήμερα είχε ρυθμό για 10-15 λεπτά. Στο μπάσκετ ισχύει ότι παίζεις όπως προπονείσαι. Το ρίσκο εγκυμονεί τραυματισμούς, αλλά θα βρούμε παιδιά από την εφηβική ομάδα και θα ανεβάσουμε».

Για την πίεση που υπάρχει : «Ανεξάρτητα από την θέση που είχε η ομάδα, έχεις πίεση με το που διαβάζεις το όνομα. Θα ζούμε με την πίεση και θα κερδίσουμε την πίεση μέσα από την προπόνηση. Το μόνο φάρμακο είναι η προπόνηση».

Για τον στόχο της ομάδας : «Να έρθουμε 8οι ή 7οι να μπορέσουν τα παιδιά να δείξουν ανταγωνιστικότητα και να έρθει μια μεγάλη ομάδα εδώ στα play offs».
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ