2013-08-02 21:17:18
Φωτογραφία για Το πάρτι στο Ντουμπάι καλά κρατεί
Μεγάλο ράλι καταγράφουν τα ακίνητα

Τα ακίνητα στο Ντουμπάι καταγράφουν μεγάλο ράλι τον τελευταίο χρόνο, με τα στοιχεία της Cluttons να δείχνουν αύξηση στις τιμές στις βίλες και στα διαμερίσματα κατά 45% τον Μάιο, συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επισημαίνει πως στην αγορά ακινήτων του Ντουμπάι έκαναν την εμφάνισή τους και πάλι τα σημάδια της υπερβολικής αισιοδοξίας.

Γι’ αυτό το λόγο αναφέρεται για την ανάγκη λήψης μέτρων με σκοπό να μην «δουν» ξανά ένα σκάσιμο φούσκας σαν αυτό του του real estate του εμιράτου του 2008.

«Ο ρυθμός της ανάκαμψης σε κάποια κομμάτια της αγοράς ακινήτων και μια σειρά από ανακοινώσεις από τα τέλη του 2012 για νέα mega projects στο real estate και τον τουρισμό, υπαγορεύουν μια προσεκτική προσέγγιση της πολιτικής», τονίζει το Ταμείο σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το Ντουμπάι βρέθηκε λίγο πριν την χρεοκοπία όταν έκανε την εμφάνισή της και η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Όμως διασώθηκε από το γειτονικό εμιράτο του Άμπου Ντάμπι και έκανε μια στροφή στην ανάκαμψη της οικονομίας του.

Επομένως, το έδαφος στο Ντουμπάι προσφέρεται για μεγάλα projects, όπως η Mohammed Bin Rashid City, ένα έργο, που θα περιλαμβάνει 1.500 βίλες και ένα υδάτινο πάρκο 350.000 τ.μ., πολλών δισ. δολαρίων!
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ