2013-08-03 18:08:38
Φωτογραφία για Θα εμφανιστεί κανονικά σήμερα ο Κιάμος στο μαγαζί που έβαλε λουκέτο το ΣΔΟΕ!
Κανονικά θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά απόψε ο Πάνος Κιάμος στην Καλλιθέα Χαλκιδικής παρότι... ανακοινώθηκε από το ΣΔΟΕ ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα καταγράφηκε τα ξημερώματα πλήθος παραβάσεων από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ. Στην ανακοίνωση το ΣΔΟΕ τονίζεται ότι το ΣΔΟΕ προχώρησε άμεσα στον καταλογισμό των παραβάσεων και στο κλείσιμο του καταστήματος για 48 ώρες.

Το thestival.gr επικοινώνησε με το νυχτερινό κέντρο στο πλαίσιο του σχετικού ρεπορτάζ. Ο υπεύθυνος κρατήσεων του νυχτερινού κέντρου τόνισε ότι δεν ισχύει καμία ανακοίνωση του ΣΔΟΕ περί "λουκέτου" για 48 ώρες και πως η επιχείρηση απόψε θα λειτουργήσει κανονικά.

Η ανακοίνωση του ΣΔΟΕ:

Η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της πάταξης της φοροδιαφυγής, σε έλεγχο που πραγματοποίησε τις πρωινές ώρες στην περιοχή Καλλιθέα Χαλκιδικής σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο οποίο εμφανιζόταν γνωστός τραγουδιστής, διαπίστωσε ότι είχε υποπέσει σε πλήθος παραβάσεων εφαρμογής των διατάξεων του ΚΦΑΣ.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η Υπηρεσία να προβεί άμεσα στον καταλογισμό των παραβάσεων και στο κλείσιμο του καταστήματος για τις επόμενες 48 ώρες σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 2523/97.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ